Formy na výrobu amuletov a talizmanov

S formami na Gran Velada môžete vytvoriť svoje vlastné amulety a talizmany na prilákanie peňazí, lásky, práce ... Každý z nich má iný účel. Stačí si vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám a dať mu tvar!

Formy na výrobu amuletov a talizmanov

Najnovšie príspevky na blogu

Domáce amulety a talizmany

S formami na výrobu amuletov a talizmanov Gran Velada si môžete vyrobiť vlastné amulety a domáce talizmany , aby ste prilákali peniaze, lásku, prácu ... Každý z nich má iný účel. Musíte si len vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám a tvarovať ho!

Máme formy na výrobu amuletov a talizmanov rôznych tvarov: s Budhom ako protagonistom, sovy, v tvare srdca, ďatelina šťastia ... V závislosti od toho, čo chcete dosiahnuť, vyberte jedno alebo druhé. Máme oveľa viac foriem, pozrite sa a nájdite svoju obľúbenú.

Akonáhle ste si vybrali formu, majte na pamäti, že domáce amulety a talizmany môžu byť vyrobené z rôznych materiálov: špeciálny cement, živica, omietka ... Musíte urobiť zmes s materiálom, ktorý uprednostňujete, a vodou. Keď je homogénna, nalejte ju do zvolenej formy a nechajte uschnúť. Odporúča sa, aby uplynulo 24 hodín.

Tieto formy na výrobu amuletov a talizmanov sú flexibilné, a preto je rozbaľovanie veľmi jednoduché. Trochu ohnete rohy a zatlačíte na chrbát. Dielo vyjde bez problémov. Okrem toho, keďže ide o nepriľnavé formy, cesto sa nelepí.

K týmto vlastnostiam musíme dodať, že tieto formy pre amulety a domáce talizmany sú odolné a trvanlivé. Preto ich môžete znova použiť toľkokrát, koľkokrát chcete. Samozrejme, je dôležité vykonať správnu údržbu, aby boli udržiavané v perfektnom stave. Ako? Dobre ich umyte a osušte a uložte na miesto, ktoré nemá vlhkosť.

Svoje domáce amulety a talizmany môžete doplniť produktmi nášho internetového obchodu. Máme širokú škálu aromatických esencií, éterických olejov a prírodných rastlín. Vytvorte si svoje domáce amulety a talizmany a užívajte si výhody, ktoré prinesú do vášho života! V prípade akýchkoľvek otázok sa môžete obrátiť na náš zákaznícky servis.