Formy na cementové figúrky

Ak uvažujete o vytvorení vlastných dekoratívnych tvarov, v tejto sekcii našej online obchodu nájdete formy na betón. Máme ich s veľmi odlišnými tvarmi a tiež veľkým množstvom veľkostí. To áno, všetky sa zhodujú v kvalite. Materiál, z ktorého sú vyrobené, im poskytuje dve základné vlastnosti: odolnosť a pružnosť. K tomu treba pridať ešte jednu vlastnosť: sú nepriľnavé.

Formy na cementové figúrky

Najnovšie príspevky na blogu

Cementové formy

Ak uvažujete o výrobe vlastných dekoratívnych figúrok, v tejto časti nášho internetového obchodu nájdete cementové formy. Máme ich s veľmi odlišnými tvarmi a existuje aj široká škála veľkostí. Samozrejme, každý súhlasí s kvalitou. Materiál, z ktorého sú vyrobené, im dáva dve základné vlastnosti: odolnosť a flexibilitu. K tomu musíme pridať ešte jednu vlastnosť: sú nelepivé.

Vďaka týmto vlastnostiam je práca s našimi cementovými formami veľmi pohodlná, hlavne preto, že sa dobre odvíjajú. Keďže sú elastické, dajú sa bez problémov ohnúť a okamžite obnoviť svoj pôvodný tvar. Preto bude pre vás extrakcia figúrok z interiéru jednoduchá.

Ďalšou z veľkých výhod foriem pre cementové figúrky je, že sú veľmi univerzálne. S nimi môžete vytvoriť množstvo výtvorov! Kvetináče, ozdobné figúrky, misky na mydlá a sviečky, ozdobné taniere... Škála možností, ktoré sa otvárajú, je veľmi široká, takže sa pustite do práce a získajte veľkolepé výtvory s vašou osobnou pečaťou.

Máme širokú škálu cementových foriem. Cieľom je, aby ste si mohli vybrať model, ktorý sa vám najviac páči. Ktorýkoľvek z nich vám umožňuje vyrábať dekoratívne prvky doma pre váš dom, záhradu, terasu ... A najlepšie zo všetkého: môžete to urobiť ekonomicky a ľahko!

Ak je vaša vec ručne vyrobená a radi experimentujete s novými výtvormi, nemôžete vynechať náš katalóg cementových foriem. Pozrite sa na to a nechajte inšpiráciu urobiť zvyšok! Určite vám napadnú tisíce nápadov, ktoré by sa mali uviesť do praxe.


Cementové formy

Použitie týchto cementových foriem je veľmi jednoduché. Aby boli výsledky uspokojivé, odporúčame vám použiť suroviny, ktoré si môžete kúpiť v Gran Velade. A sú špeciálne vyrobené na prácu s týmto typom foriem. Sú perfektnou kombináciou! A uistíte sa, že konečný produkt je ideálny.

Ak chcete začať pracovať s týmito cementovými formami, prvá vec, ktorú musíte získať, je cesto. Keď je úplne homogénny a bez hrudiek, nalejte ho do zvolenej formy a poklepte na tuhý povrch tak, aby sa cesto dobre rozširovalo v zákutiach.

Musíte len počkať, kým nevyschne, aby ste mohli roztaviť! Je nevyhnutné, aby boli figúrky úplne suché, aby sa pri rozbaľovaní nerozbili. Tento aspekt je veľmi dôležitý, aby sa predišlo problémom.

Odlievanie je oveľa jednoduchšie, ako sa zdá, pretože naše cementové formy sú veľmi flexibilné. Okrem toho mnohé z nich majú malé otvory na uľahčenie tohto procesu. Preto extrakcia postavy z interiéru nebude problém. Je to jedna z veľkých výhod použitia našich cementových foriem!

Ďalším bodom v prospech cementových foriem , ktoré si môžete kúpiť v našom internetovom obchode, je, že ich môžete použiť toľkokrát, koľkokrát chcete. To znamená, že z jednej formy môžete urobiť nespočetné množstvo čísel. Preto sú veľmi výnosnou investíciou!

Samozrejme, preto je dôležité udržiavať ich v perfektnom stave. Preto, keď ich dokončíte, musíte ich vyčistiť do hĺbky, aby ste odstránili zvyšky, ktoré môžu zostať. Dobre ich vysušíte, aby nezostala žiadna vlhkosť a budete ich mať pripravené na budúce použitie. Posledná rada! Skladujte ich na mieste, kde sa nedostáva priame slnečné svetlo. Odvážte sa kúpiť cementové formy a vytvorte si vlastné dekoratívne figúrky!