Formy na voskové figúrky voskových vôní

S formami na voskové parfémované figúry môžete pripraviť originálne a cenovo dostupné vonné tyčinky. Sú veľmi jednoduché na použitie a k dispozícii je veľmi kompletný katalóg tvarov. Získajte svoj obľúbený a tvarujte svoje voskové parfémované figúry! V Gran Velada nájdete kvalitné formy za dobrú cenu. Najlepšie zo všetkého? Existuje veľa možností, z ktorých si môžete vybrať.

Formy na voskové figúrky voskových vôní

Zoznam produktov

1/2

Najnovšie príspevky na blogu

Formy na výrobu vonného vosku

S formami na voskové figuríny s vonnými voskovými figúrkami môžete pripraviť originálne a ekonomické osviežovače vzduchu. Sú veľmi jednoduché na používanie a existuje veľmi kompletný katalóg tvarov. Získajte svoje obľúbené a tvarujte svoje voňavé voskové figúrky! V Gran Velada nájdete kvalitné formy za dobrú cenu. Najlepšie zo všetkého? Je z čoho vyberať.

Formy na výrobu parfumov sú vyrobené zo silikónu, to znamená, že sú odolné a nepriľnavé, takže je s nimi veľmi pohodlné pracovať. Vosk sa nelepí a keďže je pružný, pohodlne sa roztaví. To všetko sú výhody!

Normálne sa parfumovaný vosk umiestni na esenciálny horák tak, aby sa topil teplom čajovej sviečky. Ak ho budete používať takto, je dôležité mať na pamäti, že čísla by nemali byť príliš veľké ani príliš hrubé, inak sa nebudú dobre topiť. Preto vám v Gran Velada dáme k dispozícii formy na výrobu parfumovaného vosku, ktorý spĺňa tieto vlastnosti.

Ďalšou možnosťou je použitie vonného vosku do zásuviek parfumov, švecov... V tomto prípade sa figúrky zvyčajne vkladajú do organzových vreciek tak, aby zanechali svoju arómu kdekoľvek sú umiestnené. V tomto prípade nie je veľkosť foriem taká dôležitá, takže tieto voskové figúrky môžu byť väčšie.

Ich používanie je jednoduché a veľmi cenovo dostupné. Či už máte predchádzajúce skúsenosti alebo nie, práca s týmito formami na výrobu vonného vosku bude veľmi uskutočniteľná. Voňavý vosk stačí naliať do dutín, nechať vyschnúť na mieste bez prievanu a rozvinúť. Keď s nimi skončíte, dobre ich vyčistite, osušte a uložte pre budúce použitie.

Výber jedného alebo druhého závisí veľa od vášho osobného vkusu a od toho, ako budete používať voňavý vosk. Napríklad nájdete špecifické formy na výrobu vonného vosku. Majú okrúhly tvar a sú vyryté s rôznymi arómami. Sú skvelou voľbou pre tento typ spracovania, ale majte na pamäti, že si môžete vybrať aj formy s originálnejšími a nápadnejšími tvarmi. Vy sa rozhodnite!

V produktovom liste každej z foriem pre parfumované voskové figurínynájdete viac informácií o ich vlastnostiach, rozmeroch, kapacite ... Získajte formu, ktorá sa vám najviac páči, a pustite sa do práce!