Forma na svietnik kalichová miska

Ako vyrobiť domáce svietniky

Formy na svietniky Gran Velada sú vyrobené zo silikónu. Jeho hlavné črty? Formy sú odolné, trvanlivé a majú veľkú flexibilitu. K tomu musíme dodať, že sú nelepivé, takže je s nimi veľmi pohodlné a praktické pracovať. Výrobky sa dajú sa ľahko vybrať z formy.

Môžeš ich použiť s cementom, voskom alebo živicou. Keď dokončíš prácu s týmito formami na svietniky, stačí ich vyčistiť studenou vodou a dobre osušiť, aby nezostala žiadna vlhkosť. Uchovávaj ich na mieste, kde nemajú priame svetlo a budú udržiavané v dobrom stave.

Výroba domácich svietnikov bude s touto formou na svietniky jednoduchá. Okrem tohto modelu nájdeš v našom internetovom obchode formy rôznych tvarov. Môžeš ich skombinovať a vytvoriť tak jedinečnú vianočnú dekoráciu.

Skvelou možnosťou je vyrobiť domáce cementové svietniky. Ako? V Gran Velade máme špeciálny cement pre figúrky. Musíš len pridať vodu a zložku, ktorá sa predáva s cementom. Keď máš homogénne zmes, naleje sa do formy a počkaj, kým nevyschne aspoň 24 hodín. 

Keď sú formy hotové, môžeš vo vnútri vyrobiť sviečku. Ako? Musíš roztaviť vosk, odporúča sa použiť GV-35, pretože je špeciálny pre sviečky v skle. Akonáhle sa roztopí, pridaj aromatickú esenciu a farbivo podľa vkusu a nalej ju do domáceho cementového svietnika. Keď začne vosk schnúť, umiestni knôt a počkaj, kým úplne nestuhne.

Všetky potrebné materiály, ako na výrobu cementových svietnikov, tak aj sviečok, nájdeš v internetovom obchode Gran Velada. Zadaj objednávku online a my ju pošleme na uvedenú adresu. Rýchle dodávky. Rôzne spôsoby platby. Veľkoobchod a maloobchod.

Te mostramos cómo