Forma pruhovaná nádoba na sviečky

Forma na výrobu svietnikov

Forma na výrobu svietnikov. Vďaka nej získaš krásne nádoby na sviečky. Môžeš si ich vyrobiť ručne z materiálov Gran Velada! Všetko potrebné nájdeš v našom internetovom obchode. Okrem tohto modelu je tu k dispozícii mnoho ďalších foriem na výrobu vlastnoručne vyrobených držiakov na sviečky.

A nielen na výrobu svietnikov! Tieto formy sú tiež skvelé na výrobu domácich kvetináčov a mnoho ďalších výrobkov. Popusti uzdu svojej fantázii a vytvor jedinečné návrhy s našimi materiálmi! Môžeš urobiť naozaj krásne veci remeselným spôsobom a bez toho, aby si míňal veľa peňazí. 

Tieto formy sú vyrobené zo silikónu a vyznačujú sa odolnosťou, trvanlivosťou a pružnosťou. Okrem toho sú nepriľnavé, takže sa dajú ľahko vybrať z formy bez potreby použitia akéhokoľvek uvoľňovacieho prostriedku, vďaka čomu je práca s nimi veľmi jednoduchá a pohodlná! Po skončení ich používania ich stačí očistiť studenou vodou a dobre vysušiť, aby v nich nezostala žiadna vlhkosť. Skladuj ich na mieste, kde nie sú vystavené priamemu svetlu, a zachovajú si dobrý stav.

Vyrob si svietniky doma

Chceš si doma vyrobiť svietniky? Pozri, aké materiály budeš potrebovať:

Hlavnou surovinou na domácu výrobu svietnikov môže byť živica na vodnej báze alebo cement. Prvý z nich je materiál podobný sadre, s ktorým získaš biele výrobky s hladkým a jemným povrchom. Môžeš sa rozhodnúť aj pre ich výrobu so špeciálnym cementom na figúrky. V spoločnosti Gran Velada ho nájdeš v rôznych farbách. Všetko závisí od toho, čo hľadáš! Pri výrobe hmoty je nevyhnutná voda a ak chceš, aby výsledná figúrka mala farebný nádych, môžeš pridať pigmenty. Je to len na tebe!

Nezabudni, že všetky tieto produkty si môžeš kúpiť online na Gran Velada a pohodlne, rýchlo a bezpečne si ich objednať z domu.

Ako vyrobiť svietniky

Tu ti vysvetlíme, ako vyrobiť svietniky zo živice na vodnej báze. Ak ich chceš vyrobiť pomocou cementu, postup je prakticky rovnaký.

  • Zmiešaj živicu a vodu, až kým nedosiahneš homogénnu hmotu bez hrudiek. Musíš dodržiavať proporcie stanovené výrobcom.
  • Ak chceš, aby mali výrobky farebný nádych, pridaj štipku pigmentu na zafarbenie hmoty a dobre premiešaj. Môžeš ich tiež nechať bezfarebné a tento krok preskočiť.
  • Naplň formu a niekoľkokrát jemne pobúchaj po doske tak, aby sa hmota dobre usadila a dostala sa všade.
  • Nechaj niekoľko hodín dobre vyschnúť a opatrne vyklop. Je dôležité, aby bol výrobok dobre suchý, inak sa môže zlomiť.

Hotový výrobok môžeš ozdobiť trblietkami alebo zmesou matnej živice + sľudy. Takto získaš vlastné farby, ktoré dodajú tvojim výtvorom dokonalú povrchovú úpravu.

Kde kúpiť formy na svietniky?

V spoločnosti Gran Velada si môžeš kúpiť formy na svietniky. Ponúkame ti širokú škálu modelov, takže si môžeš vybrať svoj obľúbený. Stačí, ak si ho objednáš online a my ti ho do niekoľkých dní pošleme domov. Rôzne spôsoby platby. Rýchle dodanie.

Te mostramos cómo