Bytové vône

Objav vône pre domácnosť z Gran Velada! Kompletná a rozmanitá ponuka, ktorá ti umožní vytvoriť širokú škálu produktov na vytvorenie atmosféry vo tvojom dome, kancelárii, aute ... Sú to ideálne vône na výrobu všetkých druhov vonných prípravkov, čistiacich prostriedkov, aromatických sviečok ... Pozri si všetky naše arómy pre domácnosť a získaj tvoju obľúbenú!

Bytové vône

Zoznam produktov

Najnovšie príspevky na blogu

Aromatické esencie pre domácnosť

Objav aromatické esencie pre domov Gran Velada! Kompletný a pestrý výber, pomocou ktorého môžeš pripraviť širokú škálu produktov na výzdobu tvojho domova, kancelárie, auta ... Sú to ideálne vône na výrobu všetkých druhov osviežovačov vzduchu, čistiacich prostriedkov, vonných sviečok ... Poznaj všetky naše aromatické esencie pre domácnosť a získaj tvoju obľúbenú!

Najlepšie vône pre domácnosť nájdeš v tejto časti nášho internetového obchodu. Je to starostlivá zbierka, ktorú sme pre teba pripravili. S nimi môžeš vyrábať rôzne druhy výrobkov tak, aby tvoj dom voňal skvele. Čo môžeš robiť s týmito vonnými esenciami pre domácnosť? Mikádos, osviežovače vzduchu v spreji, kadidlo, vonná keramika, aromatické vosky, sviečky, vankúšové hmly... Sú tiež ideálne na aromatizáciu čistiacich prostriedkov, ktoré vyrábaš doma, ako sú napríklad podlahové mopy.

V katalógu vôní pre domácnosť, ktorý sme navrhli, nájdeš esencie s rôznymi druhmi vôní. K dispozícii sú citrusové, bylinné, orientálne, sladké, ovocné, kvetinové, s mužským nádychom ... V produktovom popise každého z nich nájdeš viac informácií o ich čuchovej pyramíde.

Tieto aromatické esencie pre domácnosť sa budú meniť v závislosti od ročného obdobia. Nájdeš tu svieže, citrusové a kvetinové arómy, ideálne pre leto a jar; Vône s púdrovými, sladkými, zmyselnými a teplými tónmi, ideálne pre chladné jesenné a zimné dni. Budeš ich milovať!

Tieto domáce vône sa neodporúčajú na kozmetické použitie. Na tento účel máme široký katalóg ideálnych esencií na parfumovanie kozmetických a hygienických výrobkov, ktoré vyrábaš doma. Spoznaj ich!

V www.granvelada.sk si môžešš kúpiť aromatické esencie a ostatné ingrediencie potrebné na domácu výrobu. Pusti sa do práce a tvoj domov bude skvele voňať! Spracuj svoju objednávku online a dostaneš ju do niekoľkých dní.

Vôňa , s ktorou môžeš ľahko vyrobiť domáce výrobky na parfumovanie tvojho domova. Ideálne na výrobu osviežovačov vzduchu, vonných sviečok a čistiacich prostriedkov, ako sú podlahové mopy. Môžeš ho použiť aj na parfumovanie aviváže, ktorú si vyrobíš doma, a zabezpečiť, abytvoje oblečenie malo príjemnú arómu.

Táto vôňa vyniká svojou obklopujúcou sladkosťou pripomínajúcou vôňu kávových cukríkov. Nájdeš tu aj korenisté a drevité nuansy, ktoré z nich robia intenzívnu a prenikavú esenciu.

Domáce vône sa neodporúčajú na kozmetické použitie. Na tento účel máme široký katalóg ideálnych esencií na parfumovanie kozmetických a hygienických výrobkov, ktoré vyrábaš doma. Spoznaj ich!

S touto vôňou pre osviežovače vzduchu môžeš ľahko vyrábať rôzne druhy výrobkov doma, ktoré ti pomôžu aromatizovať miestnosť. Pomôže ti:

Napríklad výroba mikáda s touto vôňou pre osviežovače vzduchu je rýchla a jednoduchá. Základnou receptúrou je zmiešať 30% tejto vône so 70% 96º alkoholu. Zabaľ túto zmes do nádoby na mikádo a vlož ratanové tyče. Tvoj domáci osviežovač vzduchu bude pripravený si ho vychutnať.

Rovnaký recept možno použiť na výrobu osviežovača vzduchu do auta alebo na aromatizáciu vonnej keramiky a aromatických vrecúšok, ktoré si vyrábaš doma. V internetovom obchode Gran Velada nájdeš všetky potrebné ingrediencie na vypracovanie tohto typu výrobkov.

Ďalšou možnosťou je použiť túto vôňu na výrobu vonných sviečok.  Na to budeš potrebovať vosk GV-35, parfumovú fixačnú prísadu, nádobu a knôt. Ako sa vyrábajú vonné sviečky?

  1. 1. Vosk a prísadu roztop v hrnci na miernom ohni .
    2. Pridaj 10% esencie (pokiaľ používaš prísadu GV-503, ktorá pomáha fixovať parfum a vďaka ktorej vosk toleruje vyššie percento arómy).
    3. Dobre premiešaj a naplň zvolenú nádobu.
    4. Umiestni knôt, keď vosk začne tuhnúť, ale je stále horúci.