Formy lebiek

Nie všetko musia byť iba anjelské formy. V Gran Velada máme formy lebiek, na výrobu rôznych kreatívnych výtvorov v tvare lebky z mnohých materiálov. Môžeš vyrobiť sviečky vo forme lebky s našimi rôznymi typmi voskov a parafínov a všetkými potrebnými prísadami na výrobu sviečok, ktoré nájdeš na našej webovej stránke. Pusť sa do práce! je to veľmi jednoduché, máme pre teba tiež pripravené video krok za krokom so všetkými tipmi. Tiež ich môžeš prispôsobiť požadovanej farbe a dokonca ich môžeš maľovať a prispôsobiť 100% podľa tvojho vkusu . Vyrob si lebky z mydla, živice, sadry, betónu.

Formy lebiek

Najnovšie príspevky na blogu

Nie všetko budú formy anjelov. V Gran Velada máme formy na lebky, takže si môžeš vyrobiť lebky aj doma, z rôznych druhov materiálov. Môžeš si vyrobiť svoje vlastné sviečky v tvare lebky s našimi rôznymi druhmi voskov a parafínov. Na našej webovej stránke nájdeš všetky potrebné prísady na výrobu tvojich sviečok, fantázii sa medze nekladú. Pozri sa na našu stránku kde nájdeš podrobný popis ako si ich vyrobiť a uvidíš aké je to jednoduché. Pripravili sme tiež video krok za krokom so všetkými tipmi. Môžeš si ich tiež prispôsobiť v požadovanej farbe a dokonca ich maľovať a prispôsobiť 100% podľa svojich predstáv. Máme tiež arómy, takže môžeš pridať vôňu, ktorá sa ti najviac páči. Vôňa kože, kávy, santalového dreva, cédrového dreva . Máme viac ako 300 rôznych aróm.

S našimi formami lebiek môžeš tiež vyrábať lebky zo sadry a rôznych druhov cementu, ktoré si môžeš tiež prispôsobiť vo farbách, ktoré uprednostňuješ.

Pusť sa do práce a vyrob si rôzne výtvory z rôznych materiálov pomocou týchto jedinečných foriem v tvare lebiek.