Tekuté farbivá na sviečky

Široká škála tekutých farbív na výrobu ručne vyrobených sviečok. Ide o už zriedené pigmenty, veľmi pohodlné na použitie a s ktorými vytvoríš tvoje vlastné farebné sviečky ešte jednoduchšie.

Tekuté farbivá na sviečky

Zoznam produktov

1/2

Najnovšie príspevky na blogu

Tekuté farbivá na výrobu ručne vyrábaných sviečok

Široká škála tekutých farbív na výrobu ručne vyrábaných sviečok. Jedná sa o pigmenty, ktoré sú už zriedené, veľmi pohodlné na použitie a s ktorými bude ešte jednoduchšie vyrobiť si vlastné farebné sviečky.

Tieto tekuté farbivá sú teraz pripravené na použitie. Akonáhle sa parafín roztopí, jednoducho pridaj niekoľko kvapiek zvolenej farby a dobre premiešaj. Sú to koncentrované farbivá, takže stačí niekoľko kvapiek a môžeš tvojim ručne vyrobeným sviečkam dodať požadovaný tón. Ak sa pridá viac ako je potrebné, farbivo môže dekantovať, pretože parafín nebude mať schopnosť ho úplne absorbovať.

Tieto tekuté farbivá sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a všetky sa predávajú v pohodlných nádobách s kvapkadlom. Týmto spôsobom je ich začlenenie do tekutého parafínu ešte pohodlnejšie. Z Gran Velada odporúčame postupne pridávať, kým nedosiahneš požadovaný tón.

Ak chceš získať predstavu o tom, ako bude farba vyzerať na konečnej sviečke, malým trikom je dať kvapku parafínu s farbením na studený povrch. Keď zaschne, uvidíš, aký tón dáva. Konečný odtieň bude trochu tmavší, pretože viac parafínu bude nepriehľadnejšie. Uvidíš, že v Gran Velada máme širokú škálu tekutých farbív na sviečky. Existujú odtiene ružovej, modrej, zelenej, fialovej, červenej, žltej, oranžovej...

Paleta farieb, ktorú sme vytvorili, je založená na znalostiach a kritériách nášho dizajnérskeho tímu. Samozrejme, musí byť jasné, že ide o subjektívnu interpretáciu, pretože každá osoba môže mať inú víziu rovnakej farby.

Navrhnutím širokej palety farieb sa snažíme prispôsobiť všetkým vkusom a predovšetkým uľahčiť výrobu zmesi našim zákazníkom. Ak chceš vytvoriť vlastnú škálu farieb od nuly, môžeš to urobiť tak, že sa uchýliš k primárnym farbám. Týmto spôsobom získaš tóny, ktoré sú úplne podľa tvojich predstáv. Ponúkame ti všetky možnosti, pre ktoré sa rozhodneš, že najlepšie vyhovujú tvojim potrebám.

Pri výbere jedného z nich môžete vziať do úvahy symboliku farieb. Napríklad červené sviečky sú spojené s láskou a vášňou; zatiaľ čo modré prispievajú k vytváraniu prostredia pokoja a relaxácie. Biele sviečky znamenajú čistotu a zelené sviečky súvisia s prírodou a nádejou. Ak sa rozhodneš pre oranžovú, dostaneš sviečky, ktoré zvyšujú kreativitu, zatiaľ čo žlté sa používajú na prilákanie peňazí.