Zábavné nálepky

Hľadáš zábavné nálepky? Navštívte našu sekciu a nájdete ich všetky druhy. Exkluzívne vytvorené Gran Velada vám predstavuje nálepky s milými a zábavnými frázami na dekorovanie vašich mydiel, vonných olejov, sviečok alebo kozmetiky.

Zábavné nálepky

Zoznam produktov

1/3

Najnovšie príspevky na blogu

Hľadáte zábavné nálepky? Zastavte sa v našej sekcii a nájdete ich všetkého druhu. Exkluzívnej tvorby Gran Velada predstavuje samolepky s peknými a vtipnými frázami na ozdobenie vašich mydiel, osviežovačov vzduchu, sviečok alebo kozmetiky.

Ak ste jedným z tých, ktorí radi dávajú vtipný nádych všetkému, čo robia, tieto nálepky sú to, čo hľadáte. S frázami ako "Sviečka na osvetlenie okamihov, ktoré tvoria históriu", "Zapni ma ... Láska je vo vzduchu", "Sviečka, ktorá vonia ako ten magický okamih medzi tebou a mnou", "Para... Chcel som vám dať mesiac, ale nemôže ho zabaliť" alebo "podstata života je skrytá v malých detailoch", prekvapíte svojich priateľov a rodinu.

Sú to nálepky s posolstvom, ktoré vás usmeje zakaždým, keď si ich prečítate na fľašiach osviežovača vzduchu, na sklenených sviečkach alebo na akomkoľvek darčeku, ktorý vám urobili s veľkou láskou.

Teraz môžete vytvárať sviečky, mydlá, domácu kozmetiku a dodať im oveľa elegantnejší a uvoľnenejší vzduch vďaka týmto 100% zábavným nálepkám. Popustite uzdu svojej fantázii a vytvorte remeslá a kozmetiku, ktoré sa vám najviac páčia, a potom ich ozdobte týmito nádhernými nálepkami, aby ste si zakaždým, keď ich prečítate, spomenuli na špeciálny okamih.

Vstúpte do nášho širokého výberu nálepiek a nájdite si čas na sviečku a rozhodnite sa, ktorá z nich najlepšie vyhovuje vášmu vkusu a vašim potrebám. Všetky naše nálepky sa predávajú v blistrových baleniach, takže zakaždým, keď zadáte objednávku, bude na rovnakom blistri niekoľko rovnakých nálepiek. Každý blister má špecifické množstvo v závislosti od veľkosti každej nálepky, ale vždy si môžete objednať viac lepiacich štítkov v závislosti od vašich potrieb.

Takže teraz viete, či chcete rozjasniť deň alebo ho rozveseliť všetkým, kúpte si naše zábavné nálepky a nalepte ich na svoje domáce krémy, ručne vyrábané mydlá a vonné sviečky.