Farby na sviečky

Farby na sviece, ktoré si môžete kúpiť v Grand Velada, sú skvelou voľbou na dekorovanie ručne vyrobených sviec. Sú jednoduché na použitie a prinášajú veľmi dobré výsledky. Sú ideálne na zvýraznenie vlastných detailov sviečky alebo na dekorovanie podľa vášho vkusu jednofarebnej sviečky. Môžete vytvoriť jedinečné dizajny!

Farby na sviečky

Žiadne produkty

Najnovšie príspevky na blogu

Ako maľovať ručne vyrábané sviečky

Obrazy sviečok, ktoré si môžete kúpiť v Gran Velada, sú skvelou voľbou na zdobenie ručne vyrábaných sviečok . Ľahko sa používajú a poskytujú veľmi dobré výsledky. Sú ideálne na zvýraznenie detailov sviečky alebo na ozdobenie podľa vašich predstáv hladkou sviečkou a jednou farbou. Môžete vytvoriť jedinečné vzory!

Ako maľovať ručne vyrábané sviečky? S obrazmi nášho internetového obchodu to bude veľmi jednoduché. Stačí vziať štetec alebo špongiu a naniesť farbu na voskový povrch. Týmto spôsobom získate exkluzívne dekorácie!

V Gran Velade vám dáme k dispozícii obrazy rôznych tónov. Napríklad nájdete bielu farbu, ktorá je špeciálna, aby vašim ručne vyrobeným sviečkam dodala 3D efekt. Ak máte sviečku s mnohými detailmi, môžete s touto patinou vylepšiť reliéfy a získať rustikálny vzhľad. Stačí ho aplikovať špongiou, ktorá dáva ľahké dotyky.

Okrem toho tu nájdete obrazy v neutrálnych tónoch, zelených, teplých farbách a studených farbách. S nimi môžete maľovať ručne vyrábané sviečky s matným povrchom. Tieto farby nie sú určené na maľovanie celého povrchu sviečky, preto je lepšie použiť laky. Účelom týchto obrazov je ozdobiť sviečky.

Nielenže máme farby na sviečky s matným povrchom, ale máme aj farby s jasným dotykom, ako je strieborná, zlatá, medená a perleťovo biela farba.

Pred použitím farieb na sviečky sa odporúča ich dobre pretrepať, aby sa pigmentové častice, ktoré sa mohli usadiť na základni, rozptýlili po celej farbe. Sú rýchlo schnúce, čo vám umožní okamžite skontrolovať výsledky.

Odvážte sa kúpiť naše obrazy na maľovanie ručne vyrábaných sviečok a dať im jedinečný a exkluzívny nádych! Uvidíte, že okrem farieb na sviečky máme fixky, aby ste ich mohli ozdobiť.