Nálepky na mydlá

Samolepky pre mydlá od Gran Velada sú exkluzívne samolepky, ktoré môžeš použiť na dekorovanie všetkých tvojich domácich mydiel. Obdĺžnikové, štvorcové, kruhové ... ponúkame ti nekonečné možnosti na výber to, čo sa ti najviac páči pre najlepšie dekorovanie tvojich ručne vyrobených mydiel.

Nálepky na mydlá

Najnovšie príspevky na blogu

Nálepky na mydlá Gran Velada sú exkluzívne nálepky, ktoré ozdobia všetky tvoje domáce mydlové výtvory. Obdĺžnikový, štvorcový, okrúhly... Ponúkame ti nekonečné možnosti na výber toho, ktorý sa ti najviac páči, a môžeš ozdobiť tvoje ručne vyrábané mydlá tým najlepším spôsobom.

S frázami ako "ručne vyrábané mydlo", "prírodné mydlo", "prírodné mydlo z olivového oleja", "aromatické mydlo", "organický šampón", okrem iného môžeš povedať tvojej rodine a priateľom, že sú to ručne vyrábané mydlá, organické alebo vyrobené z olivového oleja. Nálepky na drahé mydlá, ktoré ďalej ozdobia akékoľvek mydlo.

Máš ich s rôznymi typmi písma a s rôznymi farbami. Ponúkame ti širokú škálu, takže si môžeš vybrať medzi tými, ktoré sa ti najviac páčia. Ak sa odvážiš vyrobiť domáce mydlo buď glycerínové alebo olejové a chceš ich rozdávať, tieto lepiace štítky sú to, na čo sú vhodné. Zabaľ tvoje mydlá krásnymi papiermi, ktoré predávame, ktoré máme v internetovom obchode, a ozdob ich týmito nálepkami a dodaj im oveľa profesionálnejší nádych. Dobré darčeky ťa nemusia stáť veľa, stav na domácich majstrov a zdob veľmi koketnými vzormi, ako sú naše mydlové nálepky.

Výroba domáceho olejového mydla je veľmi jednoduchá a pomocou návodov, ktoré ponúkame, ich môžeš robiť krok za krokom bez akýchkoľvek komplikácií. Okrem toho máš v obchode Gran Velada všetky materiály, ktoré možno budeš potrebovať na uľahčenie si práce.

Ak dávaš prednosť glycerínovému mydlu, môžeš si tiež kúpiť základné mydlo medzi všetkými, ktoré ponúkame na webe, na ktoré môžeš roztaviť a naliať aromatické esencie, parfumové protitypy, farbivá na glycerínové mydlo a dokonca ich ozdobiť sušenými rastlinami alebo pridať exfoliačné častice na vytvorenie mydiel s ošetrením.

Všetky z nich môžeš darovať zdobené týmito fantastickými nálepkami na mydlá, takže neváhaj a kúp si tieto krásne nálepky.