formy na šampóny

Rozsiahly katalóg foriem a obalov, nádob na uskladnenie šampónu, ktoré si môžeš vyrobiť aj doma. S týmito formami dosiahneš požadovaný tvar tvojich výrobkov. A to nie je všetko! Tiež slúžia na výrobu nádob na daľšie kozmetické výrobky, ako sú dezodoranty, kondicionéry, krémy ... Sú vyrobené zo silikónu vysokej kvality, preto sú veľmi odolné a pohodlné na používanie. Okrem toho sú nelepivé a flexibilné, čo znamená, že ľahko vyformuješ tvoje pevné šampónové nádoby. Pozri si všetky dostupné modely a získaj svoj obľúbený!

formy na šampóny

Najnovšie príspevky na blogu

Formy na šampón

Formy na šampón sú jedným z materiálov, ktoré si nemôžeš nechať ujsť, ak sa chystáš robiť tento typ výroby doma. Hrajú zásadnú úlohu, pretože vďaka nim dostaneš výrobky tbojho požadovaného tvaru .! Nájdeš tu od najklasickejších modelov až po ostatné s originálnymi a zábavnými tvarmi. Ty sa rozhodneš, akú formu im dáš! Je to jedna z výhod staviť na domácu výrobu.

Katalóg foriem na šampóny Gran Velada je veľmi rozsiahly a rozmanitý. Všetky formy samozrejme vynikajú svojou pevnosťou a trvanlivosťou. Sú vyrobené zo silikónu. Okrem toho sú pružné, tvárne a nepriľnavé, to znamená, že sú pohodlne tvarovateľné a nie je potrebné používať žiadny typ uvoľňovacieho činidla. Majú všetko!

Ďalšou z veľkých výhod týchto foriem pre tuhý šampón je, že sú veľmi univerzálne, v skutočnosti budú slúžiť na výrobu rôznych typov nádob na rôzne kozmetické výrobky. Dezodoranty, kondicionéry, zvlhčovače, exfolianty ... Akýkoľvek kozmetický výrobok, ktorý si vyrobíš doma.

Formy na šampón

Použitie foriem na šampón je jednoduché a cenovo dostupné pre každého. Akonáhle máš zmes pripravenú, stačí vyplniť formy a dobre stlačiť, aby bola úplne zhutnená. Tento aspekt je veľmi dôležitý, takže tento krok musíš urobiť správne. Po naplnení formy ju nechaj stuhnúť.

Odstránenie hmoty z formy nemá žiadne väčšie komplikácie, pretože formy sú nepríľnavé. Musíš ju otočiť a jemne zatlačiť na zadnú stranu. Vďaka flexibilite ju môžeš bez problémov zložiť a okamžite obnoví svoj pôvodný tvar.

Nákup foriem na šampóny prostredníctvom internetového obchodu Gran Velada je rýchly, pohodlný a bezpečný. Stačí sa zaregistrovať ako zákazník a vybrať model, ktorý potrebuješ. Spracuj svoj nákup online a my ti ho pošleme do niekoľkých dní. V produktovom popise každého produktu nájdeš viac informácií o mierkach formy, jej kapacite... A v prípade akýchkoľvek otázok neváhaj kontaktovať náš tím zákazníckej podpory.