Formy na mini sviečky

Mini sviečky sú jednou z módnych trendov na dekorovanie osláv, narodenín, krstov a všetkých druhov osláv, ako sú svadby, prvé sväté prijímania, krstiny ... Ak chceš ich urobiť doma a môžeš ich prispôsobiť, v tejto sekcii nájdeš formy na svičky pick.

Formy na mini sviečky

Zoznam produktov

1/2

Najnovšie príspevky na blogu

Formy na mini sviečky

Vyber si sviečky sú jedným z módnych trendov na zdobenie večierkov, narodenín, detských osláv a všetkých druhov osláv, ako sú svadby, prijímania, krsty ... Ak ich chceš vyrobiť domaa môžeš ich prispôsobiť, v tejto časti nájdeš formy na mini sviečky.

Máme formy na silikónové mini sviečky . Sa ľahko používajú, takže si môžeš ľahko a rýchlo vyrobiť sviečky. Vďaka týmto formám môžeš dať tvojim mini sviečkam nespočetné množstvo tvarov.

Nájdeš tu napríklad formy na mini sviečky s detskou alebo vianočnou tematikou. Existujú aj také, ktoré majú romantickejší nádych alebo originálne a zábavné tvary. Všetky majú spoločné vlastnosti: sú mini veľkosti a kvality. Ak chceš získať viac informácií o mierkach alebo materiáli, z ktorého sú vyrobené, môžeš si pozrieť produktový popis každej z nich.

Ak sa rozhodneš pre rezačky na silikón uvidíš, že je veľmi ľahké vyrobiť sviečky. Musíš len pripraviť hmotu na báze tekutého parafínu, esencie a farbiva a pomocou týchto foriem mu dať požadovaný tvar. Akonáhle máš figúrku vyrobenú, pribiješ ju na paličku a umiestniš knôt.

Ďalšou možnosťou, ako vyrobiť mini sviečky, je zvoliť si silikónové formy malých rozmerov. V takom prípade ich musíš naplniť tekutým parafínom a počkať, kým nevyschnú aby sa rozdelili. Keď máš sviečku požadovaného tvaru, strčíš ju do paličky a vložíš knôt.

Vidíš, že obe formy sa dajú ľahko vyrobiť a dostaneš koketné sviečky na ozdobenie špeciálnych okamihov. V našich blogoch môžeš vidieť videá a návody, kde je krok za krokom vysvetlené, ako si tento typ remesiel vyrobiť doma. Vyber si tvoju obľúbenú formu a vytvor jedinečné sviečky!