Tvarovateľný sójový vosk

Tvarovateľný sójový vosk kúpiť

Tvarovateľný sójový vosk, ktorý si môžeš kúpiť v Gran Velada, je 100% prírodný a rastlinného pôvodu. Je to sójový vosk s vyššou teplotou topenia, ktorý je špeciálne navrhnutý na výrobu sviečok vo formách. Môžeš si vyrobiť prírodné a vegánske sviečky v tvare, ktorý si vždy chcel/a.

Tvarovateľný sójový vosk vyniká väčšou tvrdosťou a konzistenciou, a preto je vhodný na výrobu sviečok rôznych tvarov a veľkostí. Samozrejme, maj na pamäti, že ak zapáliš dekoratívne sviečky, nevydržia dlho a ľahko sa roztopia, pretože sójový vosk nemá rovnakú tvrdosť ako parafín.

Sójový vosk na sviečky vo formách

Sójový vosk na výrobu dekoratívnych sviečok je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú vyrábať prírodné a vegánske sviečky v originálnych a zábavných tvaroch. Potrebuješ len tento sójový vosk a formu, ktorú tiež nájdeš v našom internetovom obchode.

Naše odporúčanie je použiť tento sójový vosk s 2D formami s jednoduchými tvarmi, aby sa ľahšie odlievali. Maj na pamäti, že ak chceš vyrobiť zložitejšie sviečky v 3D, odporúča sa pridať do vosku 20% kyseliny stearovej, aby vosku dodala väčšiu tvrdosť a konzistenciu. Je to tiež prírodný a rastlinný produkt, ktorý sa topí spolu so sójovým voskom.

Samozrejme, je dôležité mať na pamäti, že sójový vosk s vysokou teplotou topenia sa nemôže použiť na výrobu masážnych sviečok alebo na kozmetiku. Ak chceš pripraviť takýto produkt, odporúčame sa rozhodnúť pre sójový vosk s nízkou teplotou topenia, ktorý je tiež k dispozícii aj v Gran Velada.

Ako vyrobiť dekoratívne sviečky

Pozri sa, ako vyrobiť sviečky s tvarovateľným sójovým voskom! Vosk sa ľahko používa a postup je veľmi jednoduchý.

  • Tvarovateľný sójový vosk roztop v hrnci na strednom ohni. Musí sa roztaviť asi 10-15 ° C nad teplotou topenia a je dôležité skontrolovať, či je vosk úplne roztavený a priehľadný. Ak sa tento krok nevykoná správne, pri tuhnutí sa môžu vytvoriť praskliny pripomínajúce námrazu.
  • Kým sa vosk topí, navleč knôt do formy alebo umiestni vodiacu špajdľu, v závislosti od typu formy.
  • Naplň zvolenú formu, keď má vosk asi 45 ° C (± 5 ° C) a nechaj sviečku stuhnúť na mieste bez prievanu a bez náhlych zmien teploty. Je veľmi dôležité, aby bola sviečka pri odlievaní úplne suchá. Príliš rýchle ochladenie môže spôsobiť škvrny a príliš pomalé chladenie môže spôsobiť praskliny
  • Po úplnom vychladnutí sójovú sviečku odformuj a je pripravená na použitie. Sviečka musí byť veľmi studená a pevná, aby sa dala dobre odformovať. Tento proces sa musí vykonávať opatrne, pretože tento vosk nemá rovnakú konzistenciu ako parafín.

Na našom blogu blog.granvelada.sk sú k dispozícii rôzne návody, v ktorých môžeš vidieť prípravu krok za krokom.

Kde kúpiť vosk na výrobu dekoratívnych sviečok?

V www.granvelada.com môžeš kúpiť tvarovateľný sójový vosk a nájdeš tu aj všetky materiály, ktoré potrebuješ na výrobu sviečok. Máme veľkoobchodný a maloobchodný predaj, a to ako spoločnostiam, tak jednotlivcom. Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

UKÁŽEME TI AKO NA TO