Forma do auta na mieru

Vlastná forma na kľúčenky

Výroba kľúčeniek bude s touto veľkou večernou formou veľmi jednoduchá. Je vyrobený zo silikónu a má tvar auta. Je ideálny na detaily krstu, prijímania alebo pre spoločnosti. Umožňuje vám tiež vyrábať iné druhy remesiel, ako je vonná keramika pre auto, skrinky ... Vaše figúrky budú skvelé!

Môže byť prispôsobený názvom, ktorý uvediete, pokiaľ sa prispôsobí rozmerom formy. Pred dokončením nákupu musíte v sekcii pozorovaní uviesť, ako chcete formu prispôsobiť, to znamená napísať názov tak, ako chcete, aby sa zobrazoval. V prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa vlastných foriem sa môžete obrátiť na naše oddelenie služieb zákazníkom, poslať e-mail na soporte@granvelada.com alebo zavolať na číslo 976 86 74 74.

Je to silikónová forma, ktorá sa vyznačuje tým, že je odolná , odolná a pružná. K tomu musíme dodať, že je nepriľnavý, takže sa ľahko odvíja. Práca s ním je veľmi pohodlná a jednoduchá! Keď ho dokončíte, stačí ho vyčistiť studenou vodou a dobre vysušiť, aby nezostala žiadna vlhkosť. Uchovávate ho na mieste, kde nedáva priame svetlo a bude udržiavaný v dobrom stave.

Formy na výrobu kľúčeniek

Formy na výrobu kľúčeniek sú jedným zo základných materiálov, ak chcete vyrábať tento typ remesiel. Budete tiež potrebovať:

Pri práci s našimi formami na výrobu kľúčeniek odporúčame použiť polyuretánovú živicu, materiál, ktorý sa veľmi šíri a s ktorým získate odolné a prakticky nerozbitné kľúčenky. Chcete, aby mali farebný nádych? Potom pridajte niekoľko kvapiek tekutých farbív na sviečky. Všetky tieto materiály a mnoho ďalších nájdete v internetovom obchode Gran Velada.

Ako používať formy na kľúčenky

Tu vám krok za krokom ukážeme , ako používať formy na kľúčenky:

  • Zmes sa pripraví so zložkou 1 a 2 polyuretánovej živice.
  • Pridajte pár kvapiek tekutého potravinárskeho farbiva na sviečky a dobre premiešajte. Je dôležité nepridávať príliš veľa, aby nezmenila textúru živice.
  • Naneste separátor, naplňte formu a nechajte uschnúť.
  • Rozložte, keď je postava úplne suchá a pevná.
  • Vložte krúžok do horného otvoru a prívesok na kľúče je pripravený.
Ak sa chystáte použiť túto formu s polyuretánovou živicou, majte na pamäti, že je vhodné použiť uvoľňovací prostriedok. Dôvod? V niektorých prípadoch môže táto živica reagovať so silikónovými zložkami a poškodiť formu alebo spôsobiť prilepenie postavy. Aby ste tomu zabránili, stačí pred naliatím zmesi polyuretánovej živice do formy naniesť tenkú vrstvu uvoľňovacieho činidla.

Kde kúpiť formy na kľúčenky?

V Gran Velada si môžete kúpiť formy na kľúčenky. Disponujeme rozsiahlym katalógom. S nimi a materiálmi, ktoré tu nájdete, si budete môcť ľahko a rýchlo vyrobiť vlastné kľúčenky. A čo je najlepšie, mnohé sa dajú prispôsobiť! Rýchla preprava.

Te mostramos cómo