Vlastná forma na vedro na svietnik

Formy na mieru

V Gran Velada si môžete kúpiť vlastné formy na výrobu svietnikov. Môžu byť prispôsobené podľa dátumu a názvu , ktorý uvediete, pokiaľ sa prispôsobí rozmerom formy. Pred dokončením nákupu musíte v sekcii pozorovaní uviesť, ako chcete formu prispôsobiť, to znamená napísať dátum a názov tak, ako chcete, aby sa zobrazoval. V prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa vlastných foriem sa môžete obrátiť na naše oddelenie služieb zákazníkom, poslať e-mail na soporte@granvelada.com alebo zavolať na číslo 976 86 74 74.

Je to silikónová forma, ktorá sa vyznačuje tým, že je odolná , odolná a pružná. K tomu musíme dodať, že je nepriľnavý, takže sa ľahko odvíja bez použitia akéhokoľvek typu uvoľňovacieho prostriedku. Práca s ním je veľmi pohodlná a jednoduchá! Keď ho dokončíte, stačí ho vyčistiť studenou vodou a dobre vysušiť, aby nezostala žiadna vlhkosť. Uchovávate ho na mieste, kde nedáva priame svetlo a bude udržiavaný v dobrom stave.

Vyrobte si svietniky doma

Chcete si vyrobiť svietniky doma? Berte na vedomie materiály, ktoré potrebujete:

Hlavnou surovinou na výrobu svietnikov doma môže byť živica alebo cement na vodnej báze. Prvým je materiál podobný omietke, s ktorým získate biele figúrky as hladkým a jemným povrchom. Môžete sa tiež rozhodnúť, že ich vyrobíte špeciálnym cementom pre figúrky. V Gran Velade ho nájdete v rôznych farbách. S ním dosiahnete rustikálnejší povrch. Všetko závisí od toho, čo hľadáte! Na výrobu cesta nemôže chýbať voda a môžete začleniť pigmenty, ak chcete, aby konečná postava mala nádych farby. Podľa vašich predstáv!

Nezabudnite, že všetky je možné zakúpiť online v Gran Velada a vybaviť vašu objednávku z domu pohodlne, rýchlo a bezpečne.

Ako vyrobiť svietniky

Ďalej vysvetľujeme krok za krokom , ako vyrobiť svietniky so živicou na vodnej báze. Ak ich chcete vyrobiť cementom, spracovanie je prakticky rovnaké.

  • Zmiešajte živicu a vodu, až kým nedosiahnete homogénnu hmotu bez hrudiek. Musíte dodržiavať proporcie stanovené výrobcom.
  • Ak chcete, aby figúrky mali farebný nádych, pridajte štipku pigmentu na zafarbenie cesta a dobre premiešajte. Môžete ich tiež nechať prázdne a tento krok preskočiť.
  • Naplňte formu a dajte niekoľko jemných ťahov na dosku tak, aby sa cesto dobre usadilo a dosiahlo všetky zákutia.
  • Nechajte niekoľko hodín dobre vyschnúť a opatrne rozložte. Je dôležité, aby bol dobre suchý, inak sa postava môže zlomiť.

Hotovú figúrku môžete ozdobiť trblietkami alebo zmesou matného laku + sľudy. Týmto spôsobom získate prispôsobené farby, ktoré dodajú vašim výtvorom dokonalý povrch.

Po dokončení svietnika stačí vyplniť otvor roztaveným voskom a umiestniť knôt. Budete pripravení rozdávať! Môžete tiež dať čajovú sviečku, čokoľvek sa vám páči. Je to jedna z výhod stávkovania na ručne vyrobené.

Kde kúpiť formy na mieru?

V internetovom obchode Gran Velada si môžete kúpiť personalizované formy na výrobu svietnikov, mydiel, sviečok ... Nájdete tu aj zvyšok potrebných materiálov. Máme širokú škálu produktov pre vašu kreativitu! Rýchla preprava.

Te mostramos cómo