Prírodné farbivo antokyány čierny mrkvový prášok

Prírodné mrkvové antokyanínové farbivo

Prírodné antokyanínové farbivo z čiernej mrkvy, ktoré si môžete kúpiť v Gran Velada, je 100% prírodný pigment. Je ideálny na farbenie vašich domácich prác! Predáva sa v prášku a s malým množstvom môžete svojim mydlám, krémom, maskám, šampónom, gélom dodať zábavný nádych farby ... Získava sa z antokyanínov extrahovaných z čiernej mrkvy. Extrakt sa rozprašuje na maltodextríne.

V závislosti od množstva použitého prírodného sfarbenia získate rôzne odtiene. Okrem toho sa farba môže líšiť aj v závislosti od produktu, v ktorom ho používate. Napríklad, ak ho pridáte do krému, získate iný tón, ako keby ste ho zahrnuli do mydiel. Samozrejme, s malou dávkou stačí priniesť farbu do vašich spracovaní.

Technické informácie:

  • Vzhľad: Fialovo-červený mikronizovaný prášok s charakteristickým zápachom
  • Rozpustnosť: rozpustný vo vode
  • Intenzita farieb (EV): 11,5-12,5 (525nm, 1%, pH 3)
  • Bez GMO
  • Skladovanie: Skladujte pri teplote do 20ºC, chráňte pred svetlom a tesne uzatvorte.

Ako používať prírodný farbiaci prášok?

Použitie tohto prírodného práškového farbiva je veľmi jednoduché a stačí postupovať podľa tipov uvedených nižšie. Je rozpustný vo vode, to znamená, že sa ľahko rozpúšťa vo vode. Ak ho chcete použiť, jednoducho zrieďte štipku prášku vo veľmi malom množstve vody. Odporúča sa, aby ste to urobili v malte, keramike alebo skle, aby ste rozbili farebné častice a dosiahli lepšie výsledky.

Keď máte homogénnu zmes bez hrudiek, pridajte ju do zvyšku formulácie. S týmto tipom sa vyhnete tomu, aby škvrny farby zostali nerozptýlené alebo aby farbivo dekantovalo. Ako prírodné farbivo má obmedzenú odolnosť voči svetlu, teplu a kyslosti, takže farba sa môže časom mierne líšiť.

Prírodné farby

Toto farbivo je súčasťou kompletného katalógu prírodných farbív , ktoré si môžete kúpiť v našom internetovom obchode. Pozrite sa na všetko, čo máme a poznáte ich vlastnosti!

Všetky z nich vám umožnia farbiť kozmetiku a domáce mydlá úplne prirodzeným spôsobom. Krémy, masky, gély, šampóny, mydlá, masážne sviečky... akékoľvek spracovanie, ktoré urobíte doma, bude mať peknú farbu s týmito prírodnými farbivami Gran Velada.

Kde kúpiť prírodné čierne mrkvové farbivo?

V www.granvelada.com si môžete kúpiť prírodné čierne mrkvové farbivo. Nájdete tu tiež širokú škálu farbív pre vaše domáce prípravky. Musíte si len vybrať farbu, ktorá sa vám najviac páči, požadované množstvo a spracovať objednávku. V prípade akýchkoľvek otázok sa môžete obrátiť na náš zákaznícky servis. Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (504.82k)

Te mostramos cómo