Swirl bielý základ na mydlo 1 kg

Základ na výrobu mydla Swirl

S týmto základom na výrobu mydla Swirl dosiahneš úžasné kreácie. Je to základ špeciálne navrhnutý na výrobu farebných mydiel s technikou mramorovania, remolínov alebo Swirl. Čo ho robí iným? Pri roztopení má hustejšiu, hustejšiu a viskóznejšiu konzistenciu, preto je ideálny na výrobu tohto typu mydiel. Je to jednoduchá technika, ktorá sa ľahko praktizuje a výsledkom sú veľmi atraktívne mydlá. V tomto prípade ide o biely základ, takže farby budú v jemných a pastelových tónoch a výsledné mydlo bude nepriehľadné.

Je to základ bez SLS. Okrem toho neobsahuje žiadne zložky živočíšneho pôvodu a nebolo testované na zvieratách.

Ideálny základ na výrobu zábavných a veľmi nápaditých mydiel!

Mydlo technikou Swirl

Technika výroby mydla Swirl alebo s remolínmi patrí medzi najvýraznejšie. V čom spočíva? Základne spočíva v miešaní viacerých vrstiev farebného roztopeného mydla a vytváraní malých vzorov špachtľou. Výsledok je úžasný! Kombinuj farby, ktoré sa ti páčia najviac, a dostaneš 100% personalizované mydlo s remolínmi.

Aaké materiály potrebujem na výrobu mydla technikou Swirl

  • Aromatická esencia
  • Nemigrujúce farbivá na glycerínové mydlo
  • Forma
  • Denaturovaný alkohol

Je veľmi dôležité, aby použité farbivá nevandrali, aby vrstvy zostali perfektné a farby sa pri miešaní nezmiešali. Tiež je nevyhnutné použiť denaturovaný alkohol, aby sa rôzne vrstvy mydla dobre prilepili. Všetky materiály, ktoré potrebuješ na výrobu mydla s remolínmi, nájdeš v našom online obchode. Vyber si farby, ktoré sa ti páčia najviac, a pusti sa do práce!

Ako vyrobiť mydlo Swirl

Tu je krok za krokom, ako vyrobiť mydlo Swirl. Je to technika dostupná pre všetky úrovne, s ktorou môžeš ukázať svoju kreativitu.

  • Rozkrájaj základ mydla na kocky s dĺžkou 1 až 3 cm a roztav v mikrovlnke na miernom ohni, pričom sa vyhýbaj varu. Roztavené mydlo by nemalo prekročiť 75°C.
  • Keď je roztavené, pridaj niekoľko kvapiek aromatickej esencie a zmiešaj.
  • Rozdeľ základ do 3 alebo 4 nádob na rovnaké časti (v závislosti od použitých farieb) a do každej pridaj iné farbivo.
  • Keď máš farebné základy mydla, naplň formu striedaním rôznych farieb. Dôležité! Nezabudni medzi vrstvami postriekať alkohol, aby sa dobre prilepili.
  • Špachtľou vytváraj vzory, aby sa farby zmiešali.
  • Nechaj vyschnúť, vyklop z formy a nakrájaj na kúsky.

Kde kúpiť biely základ mydla Swirl?

Navštív Gran Velada a kúp si biely základ mydla Swirl. Nájdeš ho na kilogramy. Získaj ho teraz! Stačí zadať objednávku online rýchlo, pohodlne a bezpečne. Okrem toho tu nájdeš všetko, čo potrebuješ na výrobu mydiel doma. Individuálne poradenstvo. Rôzne spôsoby platby. Rýchle dodanie.

UKÁŽEME TI AKO NA TO