Silikónové formy na mieru

Moldy silikónové personalizované, ktoré nájdete v Gran Velada, sú ideálne na vytvorenie svadobných, krstných a komunikačných detailov. A ak máte remeselný alebo podobný obchod, môžu vám byť veľmi užitočné! Ide o moldy vyrobené z silikónu, ktoré sa vyznačujú odolnosťou a trvanlivosťou. Náš dizajnérsky tím ich pre vás personalizuje. Takže si môžete byť istí, že sú jedinečné a exkluzívne. Pozrite si všetky modely a získajte svojho obľúbeného! Nájdete ich na výrobu rôznych druhov ručných prác, od mydla po sviečky alebo parfumovanú keramiku. Práca s akýmkoľvek z nich bude pre vás veľmi pohodlná, takže do toho!

Silikónové formy na mieru

Zoznam produktov

1/2

Najnovšie príspevky na blogu

Vlastná silikónová forma

Hľadáte vlastnú silikónovú formu? V hre Gran Velada nájdete rôzne modely, takže si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Samozrejme, všetky majú niečo spoločné: svoju kvalitu. Keďže sú vyrobené zo silikónu, vyznačujú sa pevnosťou a trvanlivosťou. Ak ich udržíte v dobrom stave, vydržia vám niekoľko rokov. Preto sú veľmi výnosnou investíciou!

Jedná sa o vlastné silikónové formy s jedinečným dizajnom, v skutočnosti ich nenájdete v žiadnom inom internetovom obchode. V exkluzívnom dizajne, ktorý vám prispôsobíme menom, dátumom, logom ... Všetko závisí od modelu, ktorý si vyberiete!

Ak chcete získať viac informácií o vlastnej silikónovej forme, stačí prejsť na produktový list. Tam môžete vidieť, ako sa dá prispôsobiť, merania a jeho hlavné charakteristiky. Okrem toho náš tím zákazníckych služieb vyrieši vaše pochybnosti a otázky.

Vlastné silikónové formy Gran Velada sú ideálne na výrobu rôznych druhov remesiel, ako sú mydlá, sviečky, vonná keramika... Práca s nimi je veľmi pohodlná! A je to tak, že sú vyrobené zo silikónu sú nepriľnavé a pružné, čo výrazne uľahčuje odvíjanie. Môžete ich použiť aj bez predchádzajúcich skúseností.

Formy na mieru

Ak máte udalosť v dohľade, vlastné formy nemôžu chýbať. A s nimi môžete robiť exkluzívne detaily bez toho, aby ste míňali veľa peňazí. Majte na pamäti, že s jednou formou môžete urobiť veľa mydiel alebo sviečok, aby sme uviedli len dva príklady.

Po každom použití ich samozrejme musíte dobre vyčistiť, vysušiť a vyhnúť sa používaniu ostrých predmetov, ktoré by ich mohli poškodiť. S týmito malými trikmi ich budete mať vždy v perfektnom stave, aby ste ich mohli použiť, keď ich potrebujete.

Sú tiež skvelou voľbou pre remeselné podniky alebo pre obchodné detaily. Napríklad, ak vyrábate ručne vyrábané mydlá, môžete ich vyrobiť so svojou značkou. To isté platí pre sviečky. Existujú rôzne možnosti a majú čo ponúknuť!

Kúpte si silikónové formy na mieru

Ako kúpiť vlastné silikónové formy v Gran Velada? Je to veľmi jednoduché, rýchle a pohodlné. Pozrite sa a rozhodnite sa, ktorý sa vám najviac páči! Nezabudnite skontrolovať jeho vlastnosti v produktovom liste.

Potom sa zaregistrujte ako zákazník a spracujte nákup. V pripomienkach objednávky nám musíte povedať, ako ju chcete prispôsobiť. Môžete soporte@granvelada.com tiež poslať e-mail a my vám pomôžeme so všetkým, čo potrebujete.

Hneď ako príde objednávka, vyrobíme pre vás silikónovú formu na mieru. Musíte mať na pamäti, že ide o remeselný proces, preto je dodacia lehota dlhšia. Formy na mieru sa vyrábajú na objednávku a nie je možné ich zaplatiť pri doručení.