Magnetické formy chladničky

S formami magnetov pre chladničku od Veľkej zábavy ich urobíte doma ľahko a veľmi zábavne! Ide o mini formy s množstvom tvarov, ideálne na vytváranie domácich magnetov na chladničku. Pozrite sa na všetky modely, ktoré máme pre vás, a nájdite svojho obľúbeného!

Magnetické formy chladničky

Zoznam produktov

1/2

Najnovšie príspevky na blogu

Domáce magnety na chladničku

S magnetickými formami na chladničku Gran Velada si ich vyrobte doma, zistíte, že je to jednoduché a veľmi zábavné! Jedná sa o formy v mini formáte, s množstvom tvarov, ideálne na výrobu domácich magnetov na chladničku. Pozrite sa na všetky modely, ktoré pre vás máme, a nájdite si svoj obľúbený!

Formy na magnety, ktoré si tu môžete kúpiť, majú 3 základné vlastnosti: sú nepriľnavé, tvárne a veľmi odolné. To znamená, že ich môžete pohodlne rozložiť bez použitia uvoľňovacieho prostriedku a použiť ich toľkokrát, koľkokrát ich potrebujete. Preto sú také pohodlné, praktické a nákladovo efektívne!

Zakaždým, keď dokončíte prácu s niektorou z týchto magnetických foriem chladničky, je dôležité ich dobre vyčistiť: môžete to urobiť mydlom a vodou. Potom im podajte handričku, aby ste ich vysušili a odstránili vlhkosť. Uchovávate ich na suchom mieste bez priameho svetla a budú v perfektnom stave pre budúce spracovanie.

V tejto časti nášho internetového obchodu vám dávame k dispozícii kompletný katalóg magnetických foriem pre chladničky. Existujú tvarované zvieratá, ovocie, srdcia, kvety ... Široká škála, aby ste si mohli vyrobiť modely, ktoré sa vám najviac páčia! S ktorýmkoľvek z nich je pre vás veľmi ľahké vyrobiť domáce magnety chladničky. Môžete si ich vyrobiť ako remeslá na strávenie zábavného popoludnia s rodinou a tiež ako detail na svadbu, krst alebo prijímanie. V skutočnosti vám dávame k dispozícii magnetické formy špeciálne navrhnuté tak, aby vytvorili vaše vlastné detaily o hosťoch. Napríklad nájdete niekoľko pekných foriem pre domáce magnety na chladničku s nápisom "bez vás by to nebolo rovnaké"; "Jedz, pi a buď šťastný" alebo "V prípade, že zajtra si nepamätám".

Ďalšia možnosť? Vývoj domácich magnetov na chladničky môže byť súčasťou programovania tvorivých dielní pre deti a mladých ľudí v táboroch, letných školách... Ak ste teda monitorom voľného času, tieto magnetické formy sa môžu stať skvelým spojencom pri príprave zábavných, praktických a veľmi zábavných aktivít.

Kliknite na formy pre magnety , ktoré sa vám najviac páčia a skontrolujte ich miery, hmotnosť... V produktovom liste máte všetky podrobné informácie, a ak potrebujete poradiť, môžete kontaktovať náš zákaznícky servis.


Ako vyrobiť domáce magnety pre chladničku

Ak vás zaujíma, ako vyrobiť domáce magnety pre chladničku, s týmito formami a materiálmi Gran Velada to bude veľmi jednoduché. V skutočnosti je to cenovo dostupné spracovanie, aj keď nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti vo svete domácich majstrov. Je to také jednoduché, že deti budú mať výbuch pri výrobe vlastných domácich magnetov na chladničku.

S vodou a živicou, ktorú nájdete v našom internetovom obchode, môžete pripraviť cesto. Po dokončení naplňte formu a klepnite na dosku, aby dobre sedela. Teraz zostáva len čakať, kým vyschnú. Je nevyhnutné, aby domáce magnety chladničky boli dobre suché, aby sa rozvinuli, inak sa môžu zlomiť.

Majte na pamäti, že domáce magnetky na chladničku môžu byť farebné a zdobené podľa vašich predstáv. V Gran Velade na to nájdete potrebné materiály. Akonáhle sú hotové, stačí nalepiť magnet na zadnú stranu a budete ich mať pripravené na umiestnenie do chladničky! Je to také jednoduché a rýchle.

Teraz, keď viete, ako vyrobiť domáce magnety pre chladničku, pokračujte a pustite sa do práce. Spracujte svoju objednávku pohodlne prostredníctvom nášho internetového obchodu a dostanete materiály na vykonanie vašich prác. Výsledok vás prekvapí!


Formy na výrobu magnetov pre chladničku

V našom internetovom obchode nájdete formy na výrobu magnetov pre chladničku a všetky materiály, ktoré budete potrebovať na ich výrobu doma. Zaobstarajte si ich a zabavte sa so svojou rodinou pri výrobe remesiel na ozdobenie chladničky!

Spracovanie vašej objednávky foriem na výrobu magnetov pre chladničku je jednoduché, pohodlné a bezpečné. Musíte si len vybrať svoje obľúbené modely, vybrať množstvo, ktoré potrebujete, a uskutočniť nákup. Pošleme ich na uvedenú adresu v priebehu niekoľkých dní. Takto ľahko si môžete kúpiť magnetické formy chladničky prostredníctvom internetového obchodu Gran Velada!