Formy na písmená na mydlá

Šablóny písmen s ktorými môžeš vytvoriť nekonečné množstvo ručných prác: mydlo, sviečky, čokoládové písmená, písmená na torty ... V Gran Velada si môžeš kúpiť šablóny písmen vysokého kvalitatívneho štandardu za dobrú cenu a popustiť uzdu tvojej fantázii.

Formy na písmená na mydlá

Najnovšie príspevky na blogu

Formy na pismená

Formy na písmená, pomocou ktorých môžeš vyrábať nekonečné remeslá: mydlo, čokoládové sviečky, čokoládové písmená, fondánové písmená ... V Gran Velada si môžeš kúpiť vysoko kvalitné formy na písmená za dobrú cenu a popustiť uzdu tvojej fantázii.

Naše písmenové formy na mydlo vynikajú svojou odolnosťou, kvalitou a trvanlivosťou. Máme silikónové formy na písmená aj iné materiály. S ktorýmkoľvek z nich zistíš, že je veľmi pohodlné robiť tvoje domáce výrobky. Odváž sa kúpiť formy na písmená a uviesť tvoju kreativitu do praxe! Budeš môcť robiť krásne vzory, ktoré môžeš rozdať alebo prekvapiť tvoju rodinu a priateľov.

Ak hľadáš formy na písmená na mydlá , si na správnom mieste. Tu nájdeš rôzne modely. Okrem výroby mydlových písmen budeš potrebovať: základ glycerínového mydla, tekutých farbív a aromatickej esencie. Všetky tieto materiály sú ti k dispozícii v internetovom obchode Gran Velada.

Formy na mydlové písmená sú ideálne na vytvorenie vlastných plne personalizovaných darčekov svadby, krstu alebo prijímania. S nimi môžeš zložiť slovo alebo správu, ktorú chceš odovzdať. 100% originálne a exkluzívne! Ako sa používajú formy na písmená na mydlá? Prvý krok, ktorý musíš urobiť, je nakrájať mydlo na báze glycerínu a rozpustiť ho vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnnej rúre pri mäkkom výkone, aby nedošlo k varu. Keď sa mydlo roztopí, pridaj aromatickú esenciu a farbivo a dobre premiešaj. Tu vstupuje do hry kreativita, pretože môžeš vytvoriť písmená rôznych farieb alebo v jemnom gradiente, aby boli farebné a elegantné.

Zostáva len vyplniť písmená formy, ktorú potrebuješ, a striekať alkohol 96 ° tak, aby neexistovali žiadne bubliny. Pred rozbalením čakaj, kým dobre vyschne, a operáciu opakuj, aby sa vytvorili všetky písmená. Ľahké!

Ak hľadáš, kde kúpiť formy na písmená, navštív internetový obchod Gran Velada. Máme široký katalóg foriem na písmená na výber tvojho obľúbeného.
Pamätaj, že tieto formy na písmená budú slúžiť nielen na výrobu mydla, ale aj mnohých ďalších remesiel. Popusti uzdu svojej kreativite a vytváraj nádherné posolstvá s týmito formami písmen! Určite sa ti podarí prekvapiť. Okrem toho sa môže stať ideálnym remeslom s deťmi, pretože sa budú učiť a zároveň sa baviť.