formy na lampáše

V našom obchode Gran Velada máme k dispozícii formy na sviečky z vosku, tiež známe ako lampáše alebo parafínové štíty. S nimi môžeš vytvoriť duté sviečky, do ktorých môžeš vložiť čajovú sviečku alebo LED a tak dosiahnuť krásne osvetlenie.

formy na lampáše

Najnovšie príspevky na blogu

Formy na duté sviečky

V Gran Velada ti dávame k dispozícii formy na lampáše, známe tiež ako lampáše alebo parafínové clony. S nimi budeš môcť vyrobiť duté sviečky, ktoré umiestniš do čajovej sviečky alebo led, a získate tak krásne osvetlenie.

Voskové formy na lucerny sú rozdelené do dvoch veľkých skupín: plastové formy a kovové formy a každá z nich sa používa na výrobu lucerien rôznymi technikami. S plastovými lucernami sa voskové lucerny vyrábajú technikou odlievania a kovové lucerny sa používajú na výrobu lampášov s voskom a protiformou.

Vo všetkých prípadoch je potrebné použiť separačný prostriedok tak, aby sa vosk nelepil na formu. Okrem toho je dôležité poznamenať, že formy na voskové lucerny nemajú základ. Týmto spôsobom je odvíjanie jednoduchšie.

Uvidíš, že v Gran velada nájdeš formy na výrobu polkruhových, okrúhlych, obdĺžnikových, štvorcových, šesťuholníkových, trojuholníkových, rohových, hviezdicovitých, kvapkových, srdcových ...

Okrem rôznych tvarov ti dávame k dispozícii rôzne návody, takže môžeš vyrobiť z malých lampášov až po oveľa väčšie, ideálne pre vonkajšie priestory. V prípade, že chceš vyrobiť väčšie lampáše, odporúčame ti, rozhodnúť sa pre kovové formy.

Prístupom k popisu každého produktu môžeš vidieť mierky a technické vlastnosti formy. Okrem toho nájdeš malé vysvetlenie o tom, ako ju používať.

V Gran Velada sme sa zaviazali ku kvalite našich výrobkov, takže naše formy sú odolné a trvanlivé. Môžeš si ich ponechať mnoho rokov a s nimi môžeš urobiť množstvo lampášov. Preto je to veľmi výnosná investícia.

V našom internetovom obchode nájdeš okrem foriem aj všetky materiály , ktoré budeš potrebovať na výrobu lampášov. V našich blogoch môžeš vidieť, že výroba lampášov je veľmi jednoduchá. Presný parafín 58-60º Premium, forma a uvoľňovací sprej. Ak chceš vidieť krok za krokom, máme niekoľko návodov, ktoré ťa prevedú celým procesom.