nádoby na sviečky

Na Gran Velada môžeš kúpiť sviečky a nádoby na nich. Máme široký katalóg a môžeš vybrať medzi nádobami na sviečky z rôznych materiálov: plast, sklo, hliník, cement ...

nádoby na sviečky

Najnovšie príspevky na blogu

Predaj nádoby na sviečky

V Gran Velada si môžeš kúpiť nádoby na sviečky. Disponujeme rozsiahlym katalógom, takže si môžeš vybrať medzi nádobami na sviečky rôznych materiálov: plast, sklo, hliník, cement ...

Plastové nádoby na sviečky majú veľkú výhodu: nevytvárajú vzduchové bubliny, takže konečný výsledok je dokonalý. Je to preto, že plast nevychladne a udržiava sa pri dobrej teplote. Pretože medzi teplotou bosku a teplotou nádoby nie je veľký kontrast, nie sú tam žiadne škvrny ani vzduchové bubliny.

Môžeš si tiež kúpiť cementové nádoby na sviečky, jeden z dekoratívnych trendov súčasnosti. Majú rustikálny nádych, ideálny na zdobenie vonkajších priestorov. Výroba sviečky vo vnútri je veľmi jednoduchá, akoby sa to robilo v akejkoľvek inej nádobe.

Ďalšou možnosťou je zvoliť si kryštáľové nádoby na sviečky. Samozrejme, počas spracovania si vyžaduje väčšiu pozornosť, aby sa zabránilo škvrnám a vzduchovým bublinám. K tomu dochádza, keď je medzi pohármi a (roztaveným voskom) veľký teplotný kontrast. Aby sa tomu zabránilo, našou radou je ponoriť sklenené poháre do veľmi horúcej vody a pred naliatím roztaveného vosku ich dobre osušiť.

Ako používať nádoby? Veľmi jednoduché

  1. 1. Vosk GV-35 roztop na miernom ohni v hrnci.
    2. Po roztavení ho nalej do jednorazového plastového pohára, aby sa s ním pracovalo pohodlne a bezpečne.
    3. Pridaj aromatickú esenciu a tekuté farbivo. Sviečky v skle môžu byť pridané až do 10% esencie, pokiaľ sa používa prísada do sviečok fixátor parfumov.
    4. Naplň zvolený pohár a umiestni knôt, keď vosk začne tuhnúť, ale je stále horúci.

V Gran Velada si môžeš kúpiť poháre na sviečky veľkoobchodne a maloobchodne. Zadaj objednávku online a dostaneš ju na uvedenú adresu. Sviečky v skle, ktoré dostaneš, sa môžu stať ideálnym darčekom pre svadby, krsty, prijímania ... V našom internetovom obchode nájdeš všetky materiály na ich výrobu a nekonečné množstvo výrobkov na ich ozdobenie, ako sú samolepky, keramické vzory... Získaj jedinečné a exkluzívne vzory ľahko a rýchlo s našimi sviečkami!