Esencie pre mikáda a osviežovače vzduchu

V tejto sekcii našej internetovej predajne ti ponúkame esencie na výrobu mikád, ktoré sú už pripravené na použitie. Sú veľmi pohodlné, stačí si vybrať svoju obľúbenú arómu, naplniť fľašu na mikády a vložiť ratanové tyčinky dovnútra. Za menej ako minútu budeš mať tvoj domáci vonný prípravok pripravený!

Esencie pre mikáda a osviežovače vzduchu

Najnovšie príspevky na blogu

Esencie na výrobu mikádos

V tejto časti nášho internetového obchodu ti dávame k dispozícii esencie na výrobu mikádo, ktoré sú pripravené na použitie. Sú veľmi pohodlné, pretože si stačí vybrať tvoju obľúbenú aromatickú esenciu , naplniť nádobu na mikádos a umiestniť ratanové tyče dovnútra. Za menej ako minútu budeš mať pripravený tvoj domáci osviežovač vzduchu!

Naše aromatické esencie sú dostupné v širokej škále aróm a s nimi môžeš vytvoriť osviežovače vzduchu pre tvoj domov, kanceláriu, tvoje podnikanie a dokonca aj pre auto. Vidíš, že sú veľmi jednoduché a s nimi získaš miestnosti, kde ich umiestniš, aby mali príjemnú vôňu.

Veľkou výhodou týchto esencií na výrobu mikádos je, že si ich môžeš kúpiť pripravené na použitie. V tomto prípade ich nezrieď alkoholom 96 °, pretože tieto esencie sa predávajú pripravené na vychutnanie.

Máme esencie na výrobu citrusových, kvetinových, bylinných, práškových, sladkých mikádos... Máme skvelú aromatickú odrodu, aby sme sa pokúsili prispôsobiť všetkým vkusom. Môžeš napríklad osviežiť svoj domov citrusovými esenciami, ako je čaj citrusy alebo vanilka a limetka; Alebo mu dodaj extra teplo s ovocnými a sladkými arómami. Voľba je na tebe!

Aromatické esencie pre mikádos, ktoré si môžeš kúpiť v Gran Velada, nájdeš v rôznych formátoch. Sú to intenzívne a trvalé arómy, ktoré sú vytvorené tak, aby ich vôňa vydržali a časom sa nemenili.

Tieto esencie sa šíria v životnom prostredí prostredníctvom ratanových tyčí. Mikádos fungujú prirodzene, bez potreby svetla alebo batérií. Vôňa je rozptýlená po miestnosti kúsok po kúsku a neustále vytvára príjemný pocit.