Formy na výrobu medového mydla

V tejto sekcii nájdeš medové formy, s ktorými môžeš dať tvojim mydlám rôzne tvar. Uvidíš, ako je ľahké a pohodlné vyrobiť mydlo z medu s nimi. Výsledok? Mydlá s veľmi prirodzeným vzhľadom na čistenie a starostlivosť o tvoju pokožku.

Formy na výrobu medového mydla

Najnovšie príspevky na blogu

Ako vyrobiť medové mydlo

V tejto časti nájdeš včelárske formy , pomocou ktorých môžeš tvojim mydlám dať rôzne tvary. Uvidíš , ako je výroba medového mydla s nimi pohodlná a jednoduchá. Výsledok? Mydlá s veľmi prirodzeným vzhľadom na čistenie a starostlivosť o pokožku.

Včely a úle sú hlavnými protagonistami týchto včelárskych foriem. Nájdeš tu rôzne modely rôznych tvarov a veľkostí. Môžeš si teda vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje tvojim potrebám.

Tieto formy sú ideálne na výrobu medového mydla. Ako? Veľmi jednoduché. Môžeš si vybrať, či ich vyrobíš z glycerínu alebo oleja. Ak chceš glycerín, stačí rozpustiť základ v mikrovlnnej rúre a pridať niekoľko kvapiek medového extraktu a aromatickej esencie. Nalej do zvolenej formy a počkaj, kým nevyschne. Vo veľmi krátkom čase môžeš vyrobiť medové mydlo nabité pozitívnymi vlastnosťami pre pokožku.

Medové mydlo

Tieto včelárske formy na výrobu medového mydla sú vyrobené zo silikónu, čo sa premieta do pevnosti, flexibility a trvanlivosti. Okrem toho sú nelepivé, a preto sú pri práci s nimi také praktické.

Dávame ti k dispozícii formy so šesťuholníkovými tvarmi pripomínajúcimi plást, formy na mydlá so zábavnými reliéfmi a mnoho ďalších, s ktorými získaš veľmi koketné vzory. Kombinujú krásny dizajn s funkčnosťou silikónových foriem.

V produktovom popise každej formy nájdeš podrobnejšie informácie o jej vlastnostiach a množstve základného mydla, ktoré budeš potrebovať na výrobu medového mydla. Tam si môžeš tiež kúpiť, ak sa predávajú po jednotlivých jednotkách alebo v baleniach.

Aby sa udržali tieto včelárske formy v perfektnom stave, stačí ich dobre vyčistiť a vysušiť, aby nezostali mokré. Takže ich môžeš použiť zakaždým, keď ideš na výrobu domáceho medového mydla.