Personalizované svadobné nálepky

V našom veľkom večierku môžete zakúpiť personalizované svadobné nálepky, 100% originálny spôsob, ako dať jedinečný a exkluzívny dotyk vašim detailom pre hostí. Na našich svadobných darčekových štítkoch si môžete personalizovať dátumy, mená a dokonca na niektorých z nich môžete zmeniť text a napísať krátku vetu alebo venovanie.

Personalizované svadobné nálepky

Zoznam produktov

Najnovšie príspevky na blogu

Tagy svadobné dary

V Gran Velada si môžete kúpiť personalizované svadobné nálepky, 100% originálny spôsob, ako dať hosťom jedinečný a exkluzívny nádych vašich detailov. V našich štítkoch svadobných darov si môžete prispôsobiť dátumy, mená a dokonca v niektorých z nich môžete zmeniť text a napísať krátku frázu alebo venovanie.

Štítky svadobných darov sú rýchlym a jednoduchým spôsobom, ako ďalej prispôsobiť svoje mydlá, kozmetiku, detaily, sviečky a akékoľvek remeslo, ktoré vyrobíte pre takýto špeciálny deň.

V našom internetovom obchode máme rôzne personalizované svadobné nálepky. Všetky sú jedinečné dizajny vytvorené spoločnosťou Gran Velada tak, aby ste si ich mohli prispôsobiť podľa svojich predstáv a predovšetkým aby ste mali jedinečné štítky svadobných darov s požadovaným textom. Keďže ide o produkt vytvorený výhradne pre vás, dobierka nie je v tomto type nálepiek povolená.


Štítky na svadobné dary

Tieto štítky na svadobné dary , ktoré si tu môžete kúpiť, sú ideálne na zdobenie všetkých druhov detailov. Môžete si vyrobiť sviečky, umiestniť na nádoby prírodnej kozmetiky alebo ozdobiť balíčky pekným obalom, v ktorom sú protagonistami nálepky na svadby.

Vyberte si dizajny, ktoré sa vám najviac páčia! Existujú štítky pre veľmi odlišné svadobné dary: niektoré klasickejšie, iné modernejšie; Niektoré vintage alebo iné zábavnejšie v závislosti od štýlu alebo témy obradu. Je to veľmi dobrý spôsob, ako prispôsobiť všetky darčeky pre hostí vašich udalostí a obradov.


Nálepky na svadobné dary

Tieto nálepky na svadobné dary budú vyzerať skvele v ručne vyrábaných mydlách, ozdobných sviečkach alebo vonných sviečkach. Môžete tiež vyrobiť kozmetické výrobky a všetky ich ozdobia týmito personalizovanými nálepkami na písanie mien, dátumov alebo venovaní.

Vyberte si tieto personalizované nálepky, ak chcete urobiť niečo špeciálne, čo môžete dať svojej rodine a priateľom. A ak začnete vo svete kozmetiky, mydiel a sviečok, bude to pekný spôsob, ako dať svoje výtvory každému. Prispôsobte si svoje darčeky pomocou týchto personalizovaných nálepiek a darujte jedinečné veci, na ktoré nikto nezabudne.