Rastlinný vosk na sviečky v pohári

Kúpiť rastlinný vosk na sviečky

V spoločnosti Gran Velada si môžeš kúpiť rastlinný vosk na sviečky, ktorý sa vyrába zo surovín rastlinného pôvodu. Predáva sa v perličkách a topí sa pri teplote 47 až 54 °C, to znamená, že má nízky bod topenia, preto sa používa na prípravu sviečok v sklenenej alebo inej nádobe. Môže sa použiť aj na výrobu vonných voskov a figúrok do horákov. Prijíma 4 % vonnej esencie a optimálna teplota plnenia je 50 ºC.

Pri kúpe rastlinného vosku na sviečky kupuješ kvalitnú surovinu, s ktorou sa veľmi ľahko pracuje. Ak chceš mať kontrolu nad zložením sviečok, ktoré používaš, vyrábaj si ich doma s produktmi, ako je tento. Už nečakaj a zaobstaraj si tento rastlinný vosk na sviečky ihneď!

Rastlinný vosk na výrobu sviečok

Rastlinný vosk na výrobu sviečok sa odporúča najmä vtedy, ak sa chceš rozhodnúť pre prírodné alebo vegánske výrobky, pretože je 100 % rastlinný. Keďže má však nízky bod topenia, je potrebné vyrábať sviečky v nádobe, pretože nemá správnu konzistenciu na výrobu vo formičkách.

S rastlinným voskom je výroba sviečok doma veľmi jednoduchá a navyše máš istotu, že sa vyhneš toxickým materiálom. Všetko, čo potrebuješ na ich ručnú výrobu, nájdeš v internetovom obchode Gran Velada. Máme pre teba k dispozícii kompletný katalóg materiálov.

Rastlinný vosk na sviečky DIY

Ako používať rastlinný vosk na výrobu sviečok DIY? Tu ti ukážeme krok za krokom, ako ho používať, uvidíš, že je to veľmi jednoduché a cenovo dostupné, ideálne pre tých, ktorí práve začínajú.

  • Rastlinný vosk na sviečky roztop v panvici na miernom ohni. Keďže má nízky bod topenia, roztaví sa ľahko.
  • Pridaj niekoľko kvapiek esenciálneho oleja pre nádych prírodnej vône a dobre premiešaj, kým sa ingrediencie nespoja.
  • Naplň vybranú nádobu, keď má vosk teplotu približne 50 ºC, pričom sa vždy vyhni príliš veľkému teplotnému rozdielu medzi nádobou a voskom, aby sa zabránilo vzniku bublín alebo škvŕn.
  • Sviečky nechaj schnúť v priestore bez prievanu a bez náhlych zmien teploty.
  • Keď je vrchná vrstva pevná a vnútro je ešte teplé, urob špáradlom otvor na knôt. Vlož knôt a odstrihni ho na správnu dĺžku. Keď sviečky úplne vychladnú, sú pripravené na použitie.

Vidíš, aké jednoduché je použitie tohto vosku na výrobu rastlinných sviečok DIY. Preto si ho teraz zaobstaraj a budeš si môcť vytvoriť vlastné personalizované sviečky!

Kde kúpiť zeleninový vosk na sviečky?

Na stránke www.granvelada.com kúpiš rastlinný vosk na sviečky a všetky materiály, ktoré potrebuješ na prípravu ručne vyrábaných sviečok. Široký sortiment produktov. Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (0)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo