Prírodný šampónový základ

Šampón na prírodnej báze predaj

S prírodným základným šampónom, ktorý si môžeš kúpiť v Gran Velada, si tento typ prípravku veľmi ľahko vyrobíš doma. Jeho použitie je veľmi jednoduché, pretože ho stačí odvážiť, pridať účinné látky na obohatenie a premiešať. Takto si môžeš vytvoriť šampón à la carte podľa potrieb svojich vlasov: lupiny, suchosť, krepovatenie...

Tento prírodný základ šampónu stačí už len dotvoriť pridaním až 4 % prísad. Najvyššie percento jeho zložiek je rastlinného a prírodného pôvodu, preto ho možno podľa údajov výrobcu za taký považovať. Kúp si ho a vytvor si vlastné personalizované produkty na starostlivosť o svoje vlasy!

Základňa na výrobu prírodného šampónu

Prírodný šampónový základ neobsahuje parabény a agresívne sulfáty. Je vyrobený s jemnými povrchovo aktívnymi látkami, ktoré čistia vlasy bez toho, aby ich vysušovali. Má tiež dobrú penivosť.

Náš prírodný šampónový základ sa dokonale kombinuje s aktívnymi látkami a zložkami, ktoré nájdeš v našom online obchode. Na jeho obohatenie môžeš použiť

Vytvor si z tohto základu, ktorý si môžeš zakúpiť v našom online obchode, šampóny na mieru! Stačí si len vybrať účinné látky, ktoré najlepšie vyhovujú tvojmu typu vlasov. S touto bázou môžeš vytvárať rôzne typy šampónov a je veľmi univerzálna a veľmi výhodná.

Ako vyrobiť prírodný šampón

Všimni si, ako vyrobiť prírodný šampón z tohto základu, ktorý si môžeš kúpiť v našom online obchode! Podľa týchto krokov to bude veľmi jednoduché:

  1. Odváž základ prírodného šampónu v čistej, veľkej miske. Ak chceš napríklad vyrobiť 200 g šampónu, potrebuješ 192 g tohto základu.
  2. Pridaj 4 % vo vode rozpustných účinných látok, t. j. podľa uvedeného príkladu môžeš pridať až 8 g, pričom kombinuj tie, ktoré máš najradšej.
  3. Jemne premiešaj, aby príliš nepenil a zabaľ ho.

Ak chceš, môžeš pridať aj niekoľko kvapiek aromatickej esencie a tekutého farbiva a tak si šampón prispôsobiť, je to len na tebe!

Kde kúpiť šampón na prírodnej báze?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť šampón na prírodnej báze a ostatné ingrediencie, ktoré potrebuješ na jeho výrobu doma. Všetko nájdeš tu! Kvalitné výrobky za dobrú cenu. Rýchla preprava.

 

Technické vlastnosti šampónu na prírodnej báze:

  • Zloženie: voda, kokamidopropyl betaín, kokoamfoacetát sodný, laurylsulfosukcinát disodný, chlorid sodný, estery glyceretu-8 arganového oleja, extrakt z listov aloe barbadensis, palmitamidopropyltrimóniumchlorid, kyselina citrónová, propylénglykol, izostearamid MIPA, panthenol, glycerylaurát, fenoxyetanol, etylhexylglycerín, benzoan sodný, sorbát draselný.
  • Vzhľad: viskózna číra kvapalina
  • Rozpustnosť: vo vode
  • pH: 5 - 5,5
  • Skladovanie: uchovávať v tesne uzavretej nádobe pri teplote 5 až 25 °C, mimo dosahu priameho svetla a zdrojov tepla.
  • Bez parabénov
  • Bez GMO
  • Neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu
  • Nebol testovaný na zvieratách

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (534.01k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (1.17M)

Te mostramos cómo