Forma bublinková sviečka 9 sŕdc

Bublinková forma 9 srdiečok

S formou na bublinkové sviečky s 9 srdiečkami si môžeš vyrobiť najmodernejšie sviečky v súčasnosti, veľmi ľahko sa používa a dosiahneš dobré výsledky! Trúfaš si to vyskúšať? Forma na bublinkové sviečky má tvar kocky a na každej strane má 9 vyrazených srdiečok. Nájdeš tu aj ďalšie modely jednej z najznámejších foriem.

Forma na bublinkovú sviečku, ktorú si môžeš kúpiť v spoločnosti Gran Velada, je vyrobená z vysokokvalitného silikónu. Vďaka tomu je nepriľnavá a pružná, čo sú dve vlastnosti, ktoré umožňujú veľmi jednoduché vybratie z formy. Je to tiež veľmi odolná forma, ktorú budeš môcť použiť mnohokrát, pokiaľ ju budeš používať správne.

Domáce bublinkové sviečky

Na výrobu domácich bublinkových sviečok je táto forma od spoločnosti Gran Velada nevyhnutná. Budeš tiež potrebovať:

Všetky materiály nájdeš v online obchode Gran Velada. Zaobstaraj si ich! Jednou z výhod výroby domácich bublinkových sviečok je, že si ich môžeš prispôsobiť vôňou a farbou, ktorú máš najradšej. Môžeš tak urobiť pomocou vonnej esencie a tekutého farbiva.

Čo sa týka vosku, odporúčame ti, aby si na výrobu domácich bublinkových sviečok vybral kvalitný vosk GV-20, s ktorým sa vyhneš nedokonalostiam. Pokiaľ ide o knôt, v tomto prípade sa odporúča zvoliť voskovaný knôt s dĺžkou 6-7 cm, aby sviečky dobre svietili.

Ako vyrobiť bublinkové sviečky

Nenechaj si ujsť podrobný návod na výrobu bublinkových sviečok pomocou tejto formy od spoločnosti Gran Velada! Je to veľmi jednoduchý postup, ktorý zvládneš doma aj bez predchádzajúcich skúseností.

  • Vosk roztop v miske na miernom ohni.
  • Medzitým navleč knôt do formy. Aby si to dosiahol, musí byť vložený cez otvor základne a v hornej časti upevnený podperou pre knôty.
  • Keď sa vosk roztopí, pridaj niekoľko kvapiek aromatickej esencie a farbivo a dobre premiešaj.
  • Naplň formu a nechaj ju úplne vyschnúť. Tip! Vyhni sa prievanu a náhlym zmenám teploty.
  • Vyber sviečku z formy, odrež zvyšný knôt a je to hotové.

Ak sa chceš krok po kroku pozrieť, ako si vyrobiť domáce sviečky, na našom blogu www.blog.granvelada.sk nájdeš veľa nápadov. 

Kde kúpiť formu na bublinkové sviečky?

Navštív stránku www.granvelada.sk a kúp si formy na bublinkové sviečky. Nájdeš tu rôzne modely a všetky materiály, ktoré potrebuješ na výrobu vlastných domácich bublinkových sviečok. Individuálna pozornosť. Rôzne spôsoby platby. Rýchle dodanie.

Te mostramos cómo