Forma bublinková sviečka 9 guľôčok

Forma na bublinkovú sviečku

S formou bublinkových sviečok môžete v súčasnosti vyrobiť najmodernejšie sviečky . Jeho používanie je veľmi jednoduché a dosiahnete dobré výsledky! Odvažujete sa to skúsiť?

Forma na bublinkovú sviečku, ktorú si môžete kúpiť v Gran Velada, je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu. To mu dáva nepriľnavosť a flexibilitu, dve vlastnosti, ktoré výrazne uľahčujú roztavenie. Je to tiež odolná forma, ktorú môžete opakovane použiť, pokiaľ ju používate správne.

Forma na bublinkovú sviečku má tvar kocky a na každej strane má vyrazených 9 guľôčok alebo bublín. Tu nájdete aj ďalšie modely jednej z najznámejších foriem.

Domáce bublinkové sviečky

Na výrobu domácich bublinkových sviečok je táto forma Veľkého večera nevyhnutná. Budete tiež potrebovať:

Všetky materiály nájdete v online obchode Gran Velada - zaobstarajte si ich! Jednou z výhod výroby domácich bublinkových sviečok je, že si ich môžete prispôsobiť vôňou a farbou, ktorú máte najradšej. Môžete to dosiahnuť pomocou vonnej esencie a tekutého farbiva.

Pokiaľ ide o vosk, odporúčame ti na výrobu domácich bublinkových sviečok vybrať kvalitný vosk GV-20, s ktorým sa vyhneš nedokonalostiam. V tomto prípade je vhodné zvoliť voskovaný knôt s dĺžkou 6-7 cm, aby sa správne zapálil.

Ako vyrobiť bublinkové sviečky

Nenechaj si ujsť podrobnosti o tom, ako vyrobiť bublinkové sviečky s touto formou Gran Velada! Je to veľmi jednoduchý postup, ktorý zvládneš doma aj bez predchádzajúcich skúseností.

  • Vosk roztop v tégliku na miernom ohni. Na každú bublinkovú sviečku, ktorú budeš vyrábať, budeš potrebovať približne 150 g vosku.
  • Medzitým do formy navleč knôt. Na tento účel ho prestrč cez otvor v základni a pridrž ho v hornej časti pomocou držiaka na knôt.
  • Keď je vosk roztopený, pridaj niekoľko kvapiek vonnej esencie a farbiva a dobre premiešaj
  • Naplň formu a nechaj ju úplne vyschnúť. Tip! Vyhni sa prievanu a náhlym zmenám teploty.
  • Sviečku vyber z formy, odstrihni prebytočný knôt a je pripravená na použitie.

Ak si chceš krok za krokom pozrieť, ako vyrobiť domáce sviečky, na našom blogu www.blog.granvelada.sk nájdeš množstvo nápadov. 

Kde kúpiť formu na bublinkové sviečky?

Zadaj www.granvelada.com a kúp si formu na bublinkové sviečky. Nájdeš tu rôzne modely a všetky materiály, ktoré potrebuješ na výrobu vlastných domácich bublinkových sviečok. Individuálne poradenstvo. Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

Te mostramos cómo