Forma na sviečky muž

Silikónová forma muž

Silikónová forma muža v troch rozmeroch. Predstavuje postavu nahého muža, ktorý stojí na okrúhlej základni. Pomocou tejto formy môžeš vyrobiť sviečky v tvare muža na rituály bielej mágie, hoci tento typ formy sa dá použiť aj s materiálmi, ako je cement, sadra alebo živice na vodnej báze.

Silikónová forma muža od spoločnosti Gran Velada sa vyznačuje najmä tým, že je veľmi pružná, takže sviečky sa budú dať ľahko odformovať bez rizika, že sa zlomia. Je to tiež forma, ktorá je odolná voči vysokým teplotám a veľmi trvanlivá.

Sviečky v tvare muža

Sviečky v tvare muža alebo ženy sa zvyčajne používajú ako "svedecké" sviečky, ktoré predstavujú prítomnosť bytosti pri rituáloch bielej mágie a v závislosti od farby sviečky sa použijú na určitý zámer.

Zvyčajne sviečky v tvare muža predstavujú mužnosť a postavu muža vo vzťahu, takže ich môžu na milostné účely používať tí, ktorí sa snažia získať lásku muža alebo naopak rozísť sa so škodlivými vzťahmi.

Rituál so sviečkárom

Ako už vieme, rituál s mužskou sviečkou alebo iný rituál budeme vykonávať v závislosti od farby, ktorú sviečke dáme, všetko bude závisieť od túžob a cieľov, ktoré sa snažíme naplniť. Ak sa snažíte odviesť muža od seba tým, ukončiť toxické vzťahy, alebo keď už vo vzťahu nie je žiadna láska, môžeme vykonať rituál so sviečkou muža na odlúčenie.

Ide o úkony, ktoré nevytvárajú negativitu a len odvedú daného človeka z nášho boku bez toho, aby utrpel akúkoľvek ujmu.

Kde kúpiť silikónovú formu muž?

V Gran Velada nájdeš , kde kúpiť silikónovú formu muža na ezoterické sviečky a mnoho ďalších foriem. Stačí zadať objednávku online prostredníctvom našej webovej stránky. Rýchle doručenie. Veľkoobchod a maloobchod.

Te mostramos cómo