Forma bublinková sviečka 4 guľôčok

Silikónová forma na sviečky

Silikónová forma v tvare kocky so 4 reliéfnymi guľôčkami, ideálna na výrobu sviečok. Možno ju použiť aj na iné materiály, ako je mydlo, živica, cement alebo sadra. Táto forma sa vyznačuje tým, že je nepriľnavá a pružná, čo veľmi uľahčuje vyberanie figúr z formy. Vyniká tiež svojou odolnosťou a trvanlivosťou. Aby ostala ako nová, je potrebné ju po každom použití dobre vyčistiť a skladovať na mieste bez vlhkosti a mimo dosahu slnečného žiarenia.

 

Forma na výrobu sviečok

Táto forma na výrobu sviečok je jedným z materiálov, ktoré nemôžu chýbať pri výrobe. Budeš tiež potrebovať:

  • Vosk alebo parafín
    Aromatická esencia
    Tekuté farbivo na sviečky
    Voskovaný knôt

Na výrobu tohto typu sviečok odporúčame použiť vosk GV-20. Odporúča sa najmä na výrobu sviečok v silikónových formách a vďaka nemu získaš dokonalé figúrky s množstvom detailov. Je to veľmi kvalitný vosk, ktorý poskytuje dobré výsledky. Navyše práca s ním je veľmi jednoduchá a nie sú potrebné žiadne predchádzajúce skúsenosti.

Pokiaľ ide o vonnú esenciu, môžeš si vybrať tú, ktorá sa ti najviac páči. Na farbenie sviečok odporúčame používať tekuté farby na sviečky. Ich použitie je veľmi jednoduché a poskytujú veľmi dobré výsledky. Sú tiež dostupné v širokej škále farieb. Nájdeš tu celý rad koncentrovaných tekutých farbív, ktoré sú cenovo veľmi výhodné.

Pri výbere knôtu musíš brať do úvahy priemer alebo šírku figúrky, ktorú sa chystáš vyrobiť. V závislosti od toho, koľko centimetrov má, si budeš musieť vybrať dĺžku. Do úvahy musíš brať aj bod topenia vosku a to, či sa do neho pridávajú prísady alebo nie.

Všetky materiály na výrobu sviečok nájdeš v internetovom obchode Gran Velada.

 

Ako vyrobiť domáce sviečky

Tu vám krok za krokom ukážeme , ako vyrobiť domáce sviečky s touto formou. Uvidíte, aké je to jednoduché!

  1. Vosk roztop na panvici na miernom ohni. Keď zostanú malé kúsky na roztavenie, vypni teplo a nechaj zvyškové teplo dokončiť jeho roztavenie.
  2. Medzitým do formy navleč knôt. Vlož ho cez otvor v základni a pridrž ho v hornej časti pomocou držiaka knôtu. Toto je najjednoduchší spôsob umiestnenia knôtu. Ak nemáš vo forme otvor, môžeš to ľahko urobiť pomocou ostrého predmetu.
  3. Do roztopeného vosku pridaj tekuté farbivo a niekoľko kvapiek vonnej esencie a dobre premiešaj, aby sa ingrediencie spojili. Je dôležité, aby neboli sviečky presýtené ani vôňou, ani farbou. Maj na pamäti, že ak ich pridáš príliš veľa, vosk ich nebude dobre absorbovať.
  4. Naplň formu a nechaj ju úplne vyschnúť. Je dôležité, aby v miestnosti neprúdil vietor ani nedochádzalo k náhlym zmenám teploty, tak zabrániš lepeniu sviečok.
  5. Sviečku vyberte z formy, odrež prebytočný knôt a sviečka je pripravená na použitie.

Ak si chceš krok za krokom pozrieť, ako si vyrobiť domáce sviečky, na našom blogu www.hacervelas.es nájdeš nekonečné množstvo nápadov. Môžeš si tiež stiahnuť našu bezplatnú príručku s praktickými informáciami, ktoré ti pomôžu začať v tomto úžasnom svete. 

Kde kúpiť formy na sviečky?

Zadaj www.granvelada.com a kúp si formy na sviečky. Nájdeš tu jeden z najväčších katalógov na trhu s exkluzívnym dizajnom. Máš tu na dosah ruky zvyšok ingrediencií potrebných na výrobu vlastných sviečok. Bezplatné a individuálne poradenstvo. Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

Te mostramos cómo