Forma na sviečky žena

Silikónová forma ženy

Silikónová forma žena v 3 rozmeroch. Predstavuje postavu stojacej nahej ženy na okrúhlom podklade. Je to ideálna forma na výrobu sviečok, hoci tento druh foriem je vhodný aj na iné materiály, napríklad mydlo, živicu, cement alebo sadru.

Ženská silikónová forma sa vyznačuje tým, že je veľmi pružná, takže odlievanie figúrok nebude problém. Je tiež veľmi odolná a trvácna. Aby zostala ako nová, po každom použití ju dobre vyčisti a skladuj ju na mieste bez vlhkosti a mimo dosahu slnečného žiarenia.

Sviečky v tvare ženy

Ak hľadáš vhodnú formu na výrobu sviečok v tvare ženy na prípravu rôznych ezoterických rituálov, táto je pre teba ideálna. Sviečky v tvare ženy sa odjakživa spájajú s plodnosťou, láskou a ženskosťou, ale môžu nadobúdať rôzne významy v závislosti od farieb, ktoré sú im dané.

Napríklad biele sviečky symbolizujú čistotu a ochranu pred závisťou alebo negativitou a červené sviečky súvisia s láskou a vášňou. V našom online obchode máme všetky potrebné farby na sviečky.

Rituály na prerušenie väzieb

V dnešnej dobe sa v našom každodennom živote čoraz častejšie objavujú rituály na prerušenie väzieb a dištancovanie sa od ľudí, ktorí sú pre nás toxickí. Pomocou týchto sviečok si môžeme pomôcť oddeliť väzby a odstrániť putá, ktoré nás viažu k minulým a ukončeným vzťahom.

Pomocou tejto formy si môžeš vyrobiť autentické ženské sviečky, s ktorými si môžeš pripraviť účinné rituály na pretrhnutie väzieb a oslobodenie sa od všetkého negatívneho, čo ti osoba, ktorej sa chceš zbaviť, prináša. V našom blogu ti povieme, aké kroky treba dodržať, aby bol tvoj rituál účinný. Neváhaj a navštívte ho.

Kde kúpiť silikónovú formu žena?

Ak hľadáš, kde kúpiť silikónovú formu ženy v Gran Velada, ju nájdeš. Máme túto a ďalšie ezoterické formy na výrobu ručne vyrábaných sviečok. Stačí zadať objednávku online. Rýchla doprava. Veľkoobchod a maloobchod.

Te mostramos cómo