Forma držiak na kadidlo Šťastný Budha

Forma na kadidlo

Forma na výrobu domácich stojanov na kadidlo v tvare šťastného Budhu. Je vyrobená zo silikónu a veľmi ľahko sa používa. Táto forma umožňuje pracovať s rôznymi materiálmi, napríklad s cementom, sadrou, živicou na vodnej báze... Získaš krásny výrobok na umiestnenie vonných tyčiniek a ich pohodlné zapálenie.

Táto forma je odolná, nepriľnavá a pružná, vďaka čomu sa veľmi ľahko vyberá z formy. Na zabezpečenie ich dlhej životnosti by sa mali po každom použití dôkladne vyčistiť a vysušiť a skladovať na mieste bez vlhkosti a priameho svetla. Takto ich môžeš použiť vždy, keď ich budeš potrebovať.

Forma na výrobu držiaka na kadidlo

Forma na výrobu držiaka na kadidlo je jednou z pomôcok, ktoré by pri príprave kadidla nemali chýbať. Budeš tiež potrebovať:

Všetky materiály na výrobu držiakov na kadidlo nájdeš v internetovom obchode Gran Velada. Farebný nádych môžeš dodať aj pridaním pigmentov do cementu a sadry. Ďalšia možnosť? Konečný výsledok si prispôsob pomocou sľudy + priehľadného laku, čím zvýrazníš detaily, ktoré sa ti najviac páčia.

Ako vyrobiť držiak na kadidlo

Tu ti ukážeme, ako si vyrobiť držiak na kadidlo. Uvidíš, aké je to jednoduché!

  • Priprav hmotu so živicou na vodu a vodu v správnom pomere. To isté sa musí urobiť so zvyškom materiálov.
  • Naplň formu a poklep na doske tak, aby sa hmota dostala do všetkých miest.
  • Nechaj vyschnúť a vyklop. Dôležité! Výrobok musí byť veľmi suchý, aby sa zabránilo jeho rozbitiu pri vyklápaní.

Kde kúpiť formy na držiak na kadidlo?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť formy na držiaky na kadidlo. Nájdeš u nás aj ostatné potrebné materiály, máme široký katalóg výrobkov pre ručné práce! Rýchle dodanie.

UKÁŽEME TI AKO NA TO