Veľkoobchodné soli do základného kúpeľa

DIY soli do kúpeľa

V Gran Velada sme vám dali k dispozícii túto základňu špeciálne navrhnutú tak, aby ste mohli ľahko a rýchlo pripraviť soli do kúpeľa pre domácich majstrov. Je to ideálny východiskový bod pre výrobu vlastných domácich solí do kúpeľa. Je to čistá biela soľ bez prísad, ktorá má hustú granulu.

Tento základ je vyrobený z rafinovanej morskej soli a je špeciálny na výrobu solí do kúpeľa pre domácich majstrov. Dokonale absorbuje vlhkosť tekutých farbív a aromatických esencií, takže môže byť parfumovaný a zafarbený podľa chuti. Je to perfektné, ak uvažujete o výrobe solí do kúpeľa pre domácich majstrov!

Domáce soli do kúpeľa

Na výrobu domácich solí do kúpeľa budete okrem tejto základne potrebovať:

V našom internetovom obchode nájdete širokú paletu farieb, takže si môžete vybrať tú, ktorá najlepšie vyhovuje vášmu vkusu a potrebám. Máme tiež širokú škálu aromatických esencií, ktoré môžete použiť na parfumovanie solí do kúpeľa.

Okrem farbív a esencií môžete do receptu pridať sušené okvetné lístky kvetov alebo rastlinné oleje (v malom množstve). Týmto spôsobom si môžete pripraviť domáce soli do kúpeľa à la carte. Všetky ingrediencie sú vám v Gran Velada k dispozícii.

Pripravte soľ do kúpeľa

Výroba kúpeľových solí bude s touto základňou Gran Velada veľmi jednoduchá, pretože ju musíte prispôsobiť a obohatiť o suroviny, ktoré uprednostňujete. Tu vám krok za krokom ukážeme, ako vyrobiť soli do kúpeľa s našou základňou:

  1. 1. Vložte množstvo základných solí do kúpeľa, ktoré potrebujete, do veľkej nádoby.
    2. Pridajte tekuté farbivo podľa chuti a miešajte, aby ste videli farbu, ktorá zostala. Môžete zahrnúť viac alebo menej množstvo v závislosti od intenzity, ktorú hľadáte.
    3. Opakujte rovnaký proces, ale teraz s aromatickou esenciou. Vyberte si svoj obľúbený a vaše soli do kúpeľa pre domácich majstrov budú skvele voňať!
    4. Ak chcete, je čas pridať okvetné lístky ruží alebo akúkoľvek inú sušenú kvetinu.
    5. Zostáva už len ich zabaliť a budete mať pripravené nejaké soli do kúpeľa pre domácich majstrov!

Kde kúpiť soli do základného kúpeľa?

V internetovom obchode Gran Velada si môžete kúpiť základné soli do kúpeľa, ako aj ostatné potrebné ingrediencie pre vaše soli do kúpeľa pre domácich majstrov. Široká škála produktov, ktoré máte k dispozícii. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (594.25k)

Alergény Stiahnuť (214.82k)

Osvedčenie o nerádioaktivite Stiahnuť (254.97k)

Neionizačný certifikát Stiahnuť (184.33k)

Certifikát bez GMO Stiahnuť (167.37k)

Certifikovaný bezlepkový Stiahnuť (148.2k)

List Stiahnuť (405.09k)

Te mostramos cómo