parafín 56

Kúpiť parafín 56

V Gran Velade si môžeš kúpiť parafín 56, jeden z parafínov s najnižšou teplotou topenia. Je priesvitný, elastický a veľmi svetlý. Ako naznačuje jeho názov, začína sa topiť od 56 stupňov, takže je ideálny na výrobu voskových lucerien. Dôvod? Priesvitnosť umožňuje premietať svetlo sviečky cez steny lampáša. V skutočnosti je to jedna z najlepších možností, ako si vyrobiť vlastné voskové lucerny.

Tento parafín je vhodný aj na výrobu sviečok v nepriehľadných nádobách, ako sú cementové misky, a odporúča sa aj na výrobu vyrezávaných sviečok a lesklých sviečok. S týmto voskom a metakrylátovými formami môžeš dodať svojim sviečkam mimoriadny lesk!

Na výrobu iných typov sviečok je však potrebné pridať prísady na zlepšenie ich vlastností. Môžeš ho napríklad kombinovať s prísadou bi-varu alebo stearínu. Vďaka tomu bude sviečka tvrdšia a bude horieť dlhšie.

Parafín 56 na sviečky

Parafínový vosk 56 na sviečky sa veľmi ľahko používa. Stačí ho roztopiť na miernom ohni v hrnci. Nezabudni, že pomôcky, ktoré používaš na výrobu sviečok, sa nedajú opätovne použiť na varenie. Keď sú ešte malé kúsky parafínu neroztopené, vypni oheň. Zvyškové teplo ich roztopí a zabrániš tak príliš vysokému zahriatiu. Po jeho roztavení pridaj esenciu, farbivo a pokračuj v procese.

Práca s týmto parafínom nie je nebezpečná, ale odporúčame ti používať rukavice a byť vo vetranom priestore. Dosahuje vysoké teploty, preto sa chráň pred popálením. Veľmi dôležité: parafín sa nedá roztopiť v mikrovlnnej rúre.

Parafín 56 na výrobu domácich sviečok

Na výrobu sviečok doma s týmto parafínom budeš tiež potrebovať:

Všetky tieto materiály a mnoho iného nájdeš v internetovom obchode Gran Velada. Pozri sa a získaj všetko, čo potrebuješ na tvarovanie sviečok! Ak sa chceš dozvedieť všetko o fascinujúcom svete výrobe sviečok, môžeš si stiahnuť bezplatný manuál výroby sviečok. Nenechaj si ujsť príležitosť!

Kde kúpiť parafín 56?

Zadaj www.granvelada.com a kúp si parafín 56 v perlách. Predáva sa veľkoobchodne aj maloobchodne. Tento parafín kombinuje kvalitu a dobrú cenu. Stačí si vybrať požadované množstvo, uskutočniť platbu a za pár dní máš objednávku doma. Skús začať vyrábať svoje vlastné sviečky. Je to tak pohodlné a jednoduché!

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (563.36k)

Certifikáty Stiahnuť (220.47k)

List Stiahnuť (172.94k)

Te mostramos cómo