Forma na sviečky kľúč

Forma kľúč

V našom internetovom obchode ti ponúkame formu kľúča, s ktorou si môžeš vyrobiť ezoterické sviečky v tvare kľúča. Ide o silikónovú formu, pomocou ktorej získame 2D sviečku v tvare klasického starožitného kľúča, ktorú možno bez problémov postaviť vo zvislej polohe.

Forma na výrobu kľúča je vyrobená zo silikónu a je nepriľnavá, veľmi pružná a odolná. Ľahko sa vyberá z formy a odoláva vysokým teplotám, ktoré dosahuje roztavený vosk, bez toho, aby sa znehodnotil. Aby bola stále ako nová, stačí ju po každom použití dobre umyť a skladovať na mieste bez svetla a vlhkosti.

Kúpiť formu na sviečku v tvare kľúča

V Gran Velada si môžeš kúpiť formu na kľúčové sviečky, s ktorou si môžeš vyrobiť ezoterické. Je to dokonalá forma na výrobu kľúčových sviečok pre tvoje rituály. Tento model sviečok sa používa pri rituáloch, ktorých cieľom je prelomiť nepriazeň osudu a všetko, čo stojí v ceste nášmu rozvoju. To znamená otvoriť cestu k situáciám, ktoré nám umožňujú napredovať. Preto neváhaj, kúp si formu na sviečky v tvare kľúča a začni vyrábať svoje vlastné personalizované kľúčové sviečky ešte dnes.

Sviečkový kľúč

Skoncuj s prekážkami, ktoré ti stoja v ceste, pomocou rituálu sviečky na otváranie ciest. Na výrobu sviečky pomocou tejto formy budeš potrebovať približne 112 gramov vosku alebo parafínu, voskovaný knôt a farbivo. To si vyberieme podľa toho, o čo budeme pri rituáli žiadať. Postupuj podľa nasledujúcich krokov:

  • Rozpusti vosk alebo parafín bez varenia. 
  • Pridaj farbivo a dobre premiešaj, kým zmes nebude homogénna.
  • Vlož knôt, naplň formu a nechaj vychladnúť.
  • Po stuhnutí formu vyber.
  • Naša rituálna sviečka je teraz hotová.

Kde kúpiť formu na sviečku kľúč?

Na webových stránkach Gran Velada nájdeš, kde kúpiť formu na výrobu sviečky v tvare kľúča. Zadaj objednávku online a za pár dní ju dostaneš priamo domov. Rýchle dodanie. Veľkoobchod a maloobchod.

Te mostramos cómo