Kávovo-hnedé farbivo na výrobu prípravkov na pery

Farbivo na prípravky na pery

S farbami na rúže Gran Velada si môžeš vytvoriť 100% personalizované rúže, balzamy a lesky na pery vo farbe, ktorá sa ti najviac páči. Tieto práškové farbivá sú obzvlášť vhodné na tento typ vypracovania, pretože sa dokonale rozptyľujú v olejoch, voskoch alebo vazelíne, čo sú zložky, ktoré sa zvyčajne používajú na výrobu rúžov, alebo iných produktov na pery. 

Farbivá sa môžu použiť na:

  • Rúže
  • Balzámy s farbou
  • Lesky na pery
  • Vazelíny

Farbivá na prípravky na pery, exkluzívne v našom online obchode, sú k dispozícii v širokej palete ružových, červených, zemitých a fantasy farieb. Tie sú ideálne pre odvážnejších a na špeciálne príležitosti. Maj na pamäti, že farbivo môže viesť k pastelovým tónom, živším ale aj intenzívnejším tónom. Všetko závisí od množstva, ktoré sa pridá k spracovaniu prípravku. Sú veľmi univerzálne, pretože sa môžeš "hrať" s konečným výsledkom a získať rôzne rúže s rovnakým farbivom.

Ako používať farbivo?

Tu ti krok za krokom ukážeme, ako používať farbivo, pre prispôsobenie farby do svojich domácich výtvorov.

Keďže ide o práškové farbivá, musia sa pred pridaním do prípravku v trecej miske rozptýliť. Je to veľmi jednoduché a získaš lepšie výsledky:

  • Vlož štipku farbiva do hmoždiera a pridaj malé množstvo podkladovej bázy, ktorý sa chystáš použiť na výrobu (olej, lesk na pery, vazelínu...).
  • Niekoľko minút dobre drv bázu, aby sa farbivo rozptýlilo. Takto sa vyhneš hrudkám a dosiahneš väčšiu intenzitu farby.
  • Farbivo je teraz pripravené na pridanie do zvyšku zmesi. Je dôležité dobre premiešať, aby sa zmes dobre rozptýlila.

Kde kúpiť farbivo na prípravky na pery?

Vstúp do www.granvelada.com a zisti, kde kúpiť farbivá. K dispozícii je široká paleta farieb, pre lepší výber tvojej obľúbenej farby. Ak chceš uskutočniť nákup, vyber farbu, ktorá sa ti najviac páči, množstvo, ktoré potrebuješ, a spracuj objednávku. Dostaneš ho za pár dní na uvedenú adresu. Veľkoobchod, aj maloobchod.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (144.83k)

Regulačné informácie PRI Stiahnuť (611.33k)

List Stiahnuť (2.98M)

UKÁŽEME TI AKO NA TO