Kakaovo-hnedé farbivo na výrobu prípravkov na pery

Farbivo na prípravky na pery

S farbivami na rúž Gran Velada získate rúž , balzamy a lesky 100% personalizované farbou, ktorá sa vám najviac páči. Jedná sa o práškové farbivá obzvlášť vhodné pre tento typ prípravku, pretože sa dokonale rozptyľujú v olejoch, voskoch alebo vazelíne, čo sú zložky, ktoré sa zvyčajne používajú na výrobu rúžov.

Farbivá rúžu sa môžu použiť na:

  • Rúž
  • Balzamy s farbou
  • Lesk na pery
  • Hydratačné kakao
  • Vazelína

Lipstickové farbivá, exkluzívne pre náš internetový obchod, sú k dispozícii v širokej palete odtieňov ružovej, červenej, zemskej a fantasy farieb. Tieto sú ideálne pre tých najodvážnejších a pre špeciálne príležitosti.

Majte na pamäti, že farbivo môže viesť k pastelovým tónom a živším a intenzívnejším tónom. Všetko závisí od množstva, ktoré sa pridá k spracovaniu. Preto sú veľmi univerzálne, pretože sa môžete "hrať" s konečným výsledkom a získať rôzne rúže s rovnakým farbivom.

Ako používať farbenie rúžu?

Tu je návod, ako používať farby rúžu, aby ste si mohli prispôsobiť svoje výtvory pre domácich majstrov.

Keďže ide o práškové farbivá, musia sa pred pridaním do prípravku v trecej miske rozptýliť. Je to veľmi jednoduché a získate lepšie výsledky:

  • Vložte do malty štipku sfarbenia a pridajte malé množstvo základne, ktorú použijeme na recept (olej, lesk na pery, vazelína ...)
  • Niekoľko minút dobre rozdrvte, aby sa farbivo rozptýlilo. Týmto spôsobom sa vyhýbame hrudkám a dosahuje sa väčšia intenzita.
  • Farbivo je pripravené na pridanie do zvyšku prípravku. Je dôležité dobre premiešať, aby bol dobre rozptýlený.

Kde kúpiť farbu rúžu?

Vstúpte www.granvelada.com a zistíte , kde kúpiť rúže. K dispozícii je široká paleta farieb, aby ste si mohli vybrať svoju obľúbenú. Ak chcete uskutočniť nákup, vyberte farbu, ktorá sa vám najviac páči, množstvo, ktoré potrebujete, a spracujte objednávku. Dostanete ho za pár dní na uvedenú adresu. Veľkoobchod a maloobchod.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (144.89k)

List Stiahnuť (3.22M)

UKÁŽEME TI AKO NA TO