Korálové farbivo na výrobu prípravkov na pery

Farbivo na prípravky na pery

S farbami na rúže Gran Velada si môžeš vytvoriť 100% personalizované rúže, balzamy a lesky na pery vo farbe, ktorá sa ti najviac páči. Tieto práškové farbivá sú obzvlášť vhodné na tento typ vypracovania, pretože sa dokonale rozptyľujú v olejoch, voskoch alebo vazelíne, čo sú zložky, ktoré sa zvyčajne používajú na výrobu rúžov, alebo iných produktov na pery. 

Farbivá sa môžu použiť na:

  • Rúže
  • Balzámy s farbou
  • Lesky na pery
  • Vazelíny

Farbivá na prípravky na pery, exkluzívne v našom online obchode, sú k dispozícii v širokej palete ružových, červených, zemitých a fantasy farieb. Tie sú ideálne pre odvážnejších a na špeciálne príležitosti. Maj na pamäti, že farbivo môže viesť k pastelovým tónom, živším ale aj intenzívnejším tónom. Všetko závisí od množstva, ktoré sa pridá k spracovaniu prípravku. Sú veľmi univerzálne, pretože sa môžeš "hrať" s konečným výsledkom a získať rôzne rúže s rovnakým farbivom.

Ako používať farbivo?

Tu ti krok za krokom ukážeme, ako používať farbivo, pre prispôsobenie farby do svojich domácich výtvorov.

Keďže ide o práškové farbivá, musia sa pred pridaním do prípravku v trecej miske rozptýliť. Je to veľmi jednoduché a získaš lepšie výsledky:

  • Vlož štipku farbiva do hmoždiera a pridaj malé množstvo podkladovej bázy, ktorý sa chystáš použiť na výrobu (olej, lesk na pery, vazelínu...).
  • Niekoľko minút dobre drv bázu, aby sa farbivo rozptýlilo. Takto sa vyhneš hrudkám a dosiahneš väčšiu intenzitu farby.
  • Farbivo je teraz pripravené na pridanie do zvyšku zmesi. Je dôležité dobre premiešať, aby sa zmes dobre rozptýlila.

Kde kúpiť farbivo na prípravky na pery?

Vstúp do www.granvelada.com a zisti, kde kúpiť farbivá. K dispozícii je široká paleta farieb, pre lepší výber tvojej obľúbenej farby. Ak chceš uskutočniť nákup, vyber farbu, ktorá sa ti najviac páči, množstvo, ktoré potrebuješ, a spracuj objednávku. Dostaneš ho za pár dní na uvedenú adresu. Veľkoobchod, aj maloobchod.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (230.2k)

List Stiahnuť (2.66M)

Te mostramos cómo