Koncentrované farbivo tekuté víno červené

Vo vode rozpustné koncentrované farbivo

Z Gran Velady vám ponúkame širokú škálu koncentrovaných vo vode rozpustných farbív v rôznych odtieňoch žltej, zelenej, modrej a červenej, medzi mnohými ďalšími. Jedná sa o tekuté, kozmetické a vo vode rozpustné pigmenty s vysokou koncentráciou, ktoré spĺňajú všetky požadované normy kvality.

Koncentrované vo vode rozpustné farbivá poskytujú skvelý výsledok pri farbení:

  • Krémy, masky a iná kozmetika.
  • Gély do kúpeľa, šampóny a bomby do kúpeľa.
  • Parfumy, mikádo a osviežovače vzduchu.

Takže môžeme dať naše obľúbené farby všetkým kozmetickým výtvorom a kozmetickým výrobkom. Sú to najuniverzálnejšie farbivá, ktorým môžeme dať početné použitia.

Tento typ tekutých farbív, rozpustných vo vode, sa veľmi ľahko aplikuje. Predáva sa pripravený na použitie a pridáva sa niekoľko kvapiek do našej farbiacej formulácie. Keď sú koncentrované, veľa sa šíria a bude stačiť pridať malé množstvo, aby sa farbil akýkoľvek prípravok. Umožní nám to tiež hrať sa s rôznymi intenzitami farieb v závislosti od množstva zabudovaného farbiva. Tip: pridajte sfarbenie trochu po kúsku, to znamená v malých množstvách alebo po kvapkách. Týmto spôsobom môžeme pozorovať, akú farbu má zmes, a ak chceme, aby bola farba intenzívnejšia, pridajte viac.

Medzi výhody tohto typu farbív nájdeme, že.

  • Predávajú sa pripravené na použitie, to znamená, že ich nemusíme podrobiť žiadnemu procesu, aby sme s nimi mohli pracovať.
  • Sú k dispozícii v širokej škále farieb, ktoré nám umožňujú vytvoriť všetky existujúce odtiene.
  • Sú kozmetickej kvality. Môžeme ich začleniť bez rizika do ktoréhokoľvek z našich krémov, masiek, kúpeľových gélov a iných kozmetických prípravkov.
  • Práca s nimi je veľmi pohodlná.

Aby sme udržali koncentrované vo vode rozpustné farbivá v perfektnom stave, musíme ich držať mimo priameho svetla, na mieste bez vlhkosti a riadne uzavreté.

Ak si chcete kúpiť vo vode rozpustné koncentrované farbivá, stačí zadať objednávku prostredníctvom webovej stránky Gran Velada. Vyberte si svoju obľúbenú farbu a požadované množstvo, spracujte nákup a za pár dní dostanete objednávku doma. Je to také jednoduché a rýchle.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Karta bezpečnost Stiahnuť (0)

List Stiahnuť (724.52k)

Te mostramos cómo