Moderná Vianočná forma narodenie

Vianočná forma narodenie

Forma na vianočný betlehem v 3D je minimalistická a zobrazuje Svätú rodinu v jednej figúrke. V strede vidíš Pannu Máriu držiacu dieťa a Svätého Jozefa, ktorý uzatvára kruh v akoby ochrannom objatí.

Táto forma na vianočný betlehem, ktorú nájdeš v Gran Velada, je perfektná na výrobu mydiel, sviečok alebo figúrok zo sadry, živíc a ďalších materiálov. Je úplne silikónová, 3D a so zárezom pre jednoduchšie vyberanie figúrky. Jej hlavné výhody sú flexibilita, odolnosť a dlhá životnosť.

Moderný Betlehem

Ak uvažuješ o zmene od tradičných jasličiek k modernému betlehemu, tento silikónový model je na to ako stvorený. Na malej škále predstaví vianočného ducha, ale s moderným nádychom.

Ak sa venuješ ručným prácam, s touto formou môžeš vytvoriť malý moderný betlehem, ktorý môžeš darovať ako vianočný dar rodine, priateľom alebo klientom, alebo proste na ozdobenie kúta tvojho domova.

Minimalistické vianočné ozdoby

Hoci sa môže zdať, že minimalizmus a Vianoce spolu nejdú dohromady, v dekoráciách sa čoraz viac klame dôraz na minimalistické a jednoduché vianočné ozdoby, kde je na prvom mieste modernosť a originalita.

Minimalistické vianočné ozdoby sú ideálne pre prostredie s priamymi a nenáročnými líniami a s touto formou zobrazujúcou narodenie alebo betlehem dosiahneš spojenie tradície a modernosti. Ak nemáš v láske prepychové a preplnené dekorácie, tento typ ozdoby je presne pre teba.

Kde kúpiť vianočnú formu?

Ak chceš kúpiť formu na vianočný betlehem, stačí zadať objednávku online na webstránke Gran Velada. Je to rýchle, pohodlné a tvoju objednávku dostaneš na uvedenú adresu za krátky čas. Rýchle zasielanie do krajín EÚ.

Te mostramos cómo