Vo vode rozpustné fialové farbivo v prášku

Práškové farbivá do kozmetiky

Práškové farbivá Gran Velada rozpustné vo vode sa vyznačujú tým, že sa dokonale rozpúšťajú vo vode, čo veľmi uľahčuje ich používanie. Hoci farba prášku na obrázku nezodpovedá názvu, uvedený odtieň získaš zmiešaním s vybraným základným výrobkom (mydlom, krémom, maskou, soľou do kúpeľa...).

Sú k dispozícii v širokej škále farieb a môžeš ich použiť na:

  • Krémy

  • Masky

  • Bomby do kúpeľa

  • Gély

  • Šampóny

  • Mydlá

Ako vidíš, sú veľmi univerzálne, keďže rovnaké farbivo možno použiť na rôzne prípravky. Navyše s jednou farbou môžeš dosiahnuť pastelové tóny alebo výraznejšie a intenzívnejšie odtiene. Všetko závisí od množstva pridaného farbiva.

V kozmetických prípravkoch sa však neodporúča preháňať to s množstvom farbiva. Keďže sú koncentrované, stačí štipka a svojej domácej kozmetike dodáš krásny farebný nádych.

Ako sa používajú práškové farbivá?

Pred pridaním do akéhokoľvek prípravku je potrebné farbivo rozpustiť. Zabráni sa tak tvorbe hrudiek a zvýši sa aj jeho intenzita.

  • Do skleneného alebo keramického mažiara vložte štipku farbiva a pridaj niekoľko kvapiek vody.

  • Práškové farbivo dobre rozdrv, aby sa rozptýlilo, a keď je zmes úplne homogénna, môžeš ju pridať do prípravku.

Farbivá sa pridávajú na konci, keď sú už ostatné prísady zapracované. Stačí trochu premiešať, aby sa dobre spojili, a je to!

Ak sa tieto farbivá chystáš použiť na výrobu práškových prípravkov, ako sú napríklad bomby do kúpeľa alebo nejaký druh masky, nemusíš ich vopred riediť. Stačí ich pridať k ostatným práškovým zložkám a dobre ich premiešať, aby sa rozptýlili v celom základe. Týmto jednoduchým spôsobom môžeš docieliť ich farebný nádych.

Možno ich rozpustiť v alkohole, ale treba si uvedomiť, že farba sa môže líšiť. Preto ich odporúčame vždy rozpúšťať v čistenej vode. S alkoholom sa totiž farba môže zmeniť.

Kde kúpiť práškové farbivá do kozmetiky?

V internetovom obchode Gran Velada nájdeš širokú škálu farbív do kozmetiky. Sú k dispozícii vo forme prášku, no máme aj tekuté. Pozri si náš rozsiahly katalóg farbív a zaobstaraj si to, ktoré najlepšie vyhovuje tvojim potrebám. Ak máš akékoľvek otázky alebo potrebuješ poradiť, kontaktuj náš zákaznícky servis.

Naše práškové farby sú veľmi kvalitné, ale zároveň citlivé, keďže môžu vyblednúť pôsobením svetla, tepla alebo oxidačných činidiel. Preto je dôležité skladovať ich v dokonale uzavretej nádobe, na suchom mieste a mimo dosahu priameho svetla. Takto vydržia dlho.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Karta bezpečnost Stiahnuť (0)

List Stiahnuť (672.83k)

Te mostramos cómo