SCI Kokoylitionát sodný

Kokoylizetioniát sodný kúpiť

V Gran Velada si môžete kúpiť kokoyl izetionát sodný, povrchovo aktívnu látku, ktorá sa používa ako kozmetická zložka pre svoje penivé a čistiace vlastnosti. Je rozpustný vo vode a dávka použitia môže dosiahnuť až 50%.

Tiež známy ako SCI, kokoyl izetionát sodný je povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu, ktorá poskytuje veľa peny a má tiež kondicionujúci účinok na pokožku a vlasy. Používa sa v mnohých formuláciách, hoci jedným z jeho hlavných použití je príprava pevného šampónu. Konkrétne sa používa na vyhladenie tohto typu vzorcov.

Rastlina kokoylizetionát sodný

Rastlinný kokoyl izetionát sodný je povrchovo aktívna látka odvodená z mastných kyselín z kokosového orecha (cocos nucifera). Konkrétne sa získava z kokosového oleja. Je to povrchovo aktívna látka, ktorá pomáha vytvárať bohatú penu a má veľkú výhodu, že nevysušuje pokožku ani pokožku hlavy. Je to viac zanecháva jemný pocit na pokožke.

Získajte zeleninu kokoylizionátu sodného z Gran Velady a začnite ju používať vo svojich kozmetických spracovaniach! Ľahko sa začleňuje do formulácií a vzhľadom na svoju kvalitu poskytuje dobré výsledky. Predáva sa v práškovej forme. Ak chcete pripraviť tuhý šampón, jednoducho ho zmiešajte so zvyškom práškovej ingrediencie v recepte.

Kokoylizetionát sodný pre kozmetiku

Kokoylizetionát sodný pre kozmetiku sa používa ako povrchovo aktívna látka, takže konečný produkt vytvára hojné množstvo peny. Konkrétne sa táto zložka odporúča vyrobiť:

  • Tekuté a tuhé šampóny
  • Tekuté mydlo na ruky
  • Sprchový gél
  • Pena na holenie
  • Čistiace prostriedky na tvár
  • Syndet

Kokoyl izetionát sodný je kompatibilný s inými aniónovými povrchovo aktívnymi látkami, ako sú tie, ktoré nájdete v internetovom obchode Gran Velada. Máme rozsiahly katalóg, aby ste si mohli vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim formuláciám.

Kde kúpiť kokoyl izetionát sodný?

V www.granvelada.com si môžete kúpiť koyl izetionát sodný pre vaše kozmetické formulácie. Nájdete tu aj mnoho ďalších surovín najvyššej kvality. Rýchla preprava. Rôzne spôsoby platby.

Pozornosť! Môže to dráždiť oči. Pri manipulácii sa odporúča používať základné osobné ochranné prostriedky (rukavice a ochranné okuliare).

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (105.83k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (734.75k)

Te mostramos cómo