Scs. síran kokosový sodný

Sodná soľ kokosového síranu kúpiť

V Gran Velada si môžete kúpiť síran kokosový sodný, tiež známy pod skratkou SCS. Je to mierna povrchovo aktívna látka, ktorá sa používa hlavne pri príprave pevného šampónu. Jeho funkcia? Ich vytvorenie dobrej peny tiež zvyšuje čistiaci a kondicionérsky účinok konečného produktu.

SCS alebo síran kokosový sodný, ktorý si môžete kúpiť v našom internetovom obchode, je rastlinného pôvodu. Získava sa z kokosu, konkrétne z jeho oleja, a odporúča sa používať na výrobu prírodných kozmetických výrobkov, najmä kapilár. V skutočnosti je to jedna z najčastejších zložiek na výrobu tyčinkových šampónov.


Šampón kokosového sulfátu sodného

Síran kokosový sodný na šampón sa veľmi ľahko zahrnie do vašich domácich receptov. Najjednoduchšou a najrýchlejšou možnosťou je zmiešať ho so zvyškom práškových ingrediencií, ktoré sú súčasťou receptúry. Ďalšou možnosťou je ohriať vodu na približne 40 ° C, pridať potrebné množstvo SCS a dobre premiešať, kým sa úplne nerozpustí. Potom ho budete musieť dať dohromady iba so zvyškom ingrediencií, ktoré sú súčasťou vášho receptu. Majte na pamäti, že ide o šumivé víno, takže keď sa rozpustí vo vode, vytvorí veľa peny.

Síran kokosový sodný pre šampón sa používa na vytvorenie bohatej peny a na jej kondicionér, pretože prispieva k mäkším vlasom. Okrem toho, že je jemná povrchovo aktívna látka, môže byť použitá na výrobu šampónov pre všetky typy vlasov.


SCS kozmetika

SCS v kozmetike je aniónová povrchovo aktívna látka široko používaná pre svoje čistiace prostriedky, penivé a čistiace vlastnosti. Jednou z jeho veľkých výhod je, že ako produkt rastlinného pôvodu možno použiť na výrobu prírodných produktov.

SCS v kozmetike sa používa hlavne na výrobu hygienických výrobkov a výrobkov osobnej hygieny, ale majte na pamäti, že môže byť tiež zahrnutý do spracovania čistiacich prostriedkov a ako sme už povedali, má čistiaci účinok.


Kde kúpiť SCS alebo síran kokosový sodný?

V internetovom obchode Gran Velada si môžete kúpiť SCS alebo síran kokosový sodný. Nájdete tu tiež širokú škálu prísad na výrobu vašich prírodných kozmetických výrobkov. Bezplatné poradenstvo. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Tu si môžete stiahnuť technický Stiahnuť (0)

Stiahnite si tu bezpečnostný lis Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo