Jemný čučoriedkový piesok

Farebné piesky

V Gran Velada nájdete celý sortiment dekoratívnych pieskov, ktoré sú k dispozícii v širokej škále farieb: biela, sivá, modrá, fialová, zelená ... Sú to jemnozrnné piesky, aj keď existujú aj tie s väčšou hrúbkou, ideálne na vytváranie všetkých druhov dekoratívnych kompozícií, výrobu remesiel, parfumovanie a množstvo ďalších nápadov.

Tu vám dáme k dispozícii dekoratívny piesok, aby ste si mohli kúpiť množstvo, ktoré najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Máme veľkoobchod a maloobchod s množstevnými zľavami. Ak chcete kúpiť veľké množstvo piesku, neváhajte nás kontaktovať.

Piesok pre remeslá

Farebné piesky sú veľmi všestranným dekoratívnym prvkom, v skutočnosti sa stanú dokonalým doplnkom fanálok, sviečok, prírodných stredobodov ... Ponúkajú veľa možností! Stačí kombinovať farby a získate veľkolepé a exkluzívne výsledky. Toto sú niektoré z nápadov, ako čo najlepšie využiť všetky možnosti, ktoré ponúkajú farebné piesky.

  • Stredobody: Môžete si ich vyrobiť s jesennou tematikou, s pieskom v okrových tónoch, sviečkami, sušenými listami, ananásom alebo orechmi. Ďalšou skvelou možnosťou je zvoliť si námornícky štýl spolu s mušľami, hviezdicami, konšami ... Farebné piesky môžu byť perfektnou základňou pre akýkoľvek typ stredobodu, ozdobiť sklenené vázy alebo fľaše. Možnosti sú nekonečné!
  • Vonný piesok: Je ideálny na aromatizáciu kúpeľne alebo akéhokoľvek kúta domu, prípravu detailov na poskytnutie ekonomických darov alebo odstránenie zápachu tabaku z popolníkov. Je to veľmi jednoduché, stačí si vybrať svoju obľúbenú aromatickú esenciu a pridať ju do piesku. Dobre sa premieša a nechá sa uschnúť, rozloží sa na podnos, približne 24-48 hodín. Odporúča sa nepridávať viac ako 3% esencie. Po zaschnutí môžeme použiť kdekoľvek chceme.

Slávnostný ceremoniál v aréne

Tento typ piesku je ideálny na vytvorenie krásneho obradu na civilných svadbách, obradu, ktorý je čoraz módnejší. Je jednoduchý a emocionálny a symbolizuje večné spojenie páru. Je to starodávna tradícia, v ktorej každý z nevesty a ženícha kvapká súčasne piesok inej farby na sklenenú nádobu. Piesok je zmiešaný, vytvára krásnu kresbu a nebude možné ho oddeliť.

Ak sa vám táto myšlienka páči a chcete realizovať pieskový obrad, stačí si vybrať svoje obľúbené farby. Aj v našom internetovom obchode nájdete krásne sklenené fľaše na zabalenie piesku a dosiahnutie výsledku veľkolepého. Nájdete tu aj mnoho ďalších obalových doplnkov.

Kde kúpiť dekoratívne piesky?

V www.granvelada.com si môžete kúpiť dekoratívny piesok rôznych farieb. Musíte len zadať objednávku online, vybrať požadované množstvo a spracovať nákup. Aj v našom internetovom obchode nájdete všetko, čo potrebujete na prípravu všetkých týchto nápadov, ktoré navrhujeme, a mnoho ďalších. Máme viac ako 300 esencií na aromatizáciu pieskov, pohárov a sklenených pohárov, mušlí, mušlí ... Pozrite sa a vypustite svoju najkreatívnejšiu stránku.

UKÁŽEME TI AKO NA TO