Bridlicový piesok

Farebný piesok

V Gran Velada nájdeš celú škálu dekoratívnych pieskov v širokej škále farieb: biela, sivá, modrá, fialová, zelená... Sú to jemnozrnné piesky, hoci existujú aj piesky s väčšou hrúbkou, ideálne na vytváranie najrôznejších dekoratívnych kompozícií, remeselnú výrobu, parfumovanie a nespočetné množstvo ďalších nápadov.

Tu ti ponúkame dekoratívne piesky. Máš možnosť kúpiť množstvo, ktoré najlepšie vyhovuje tvojím potrebám. Ponúkame veľkoobchodný a maloobchodný predaj s množstevnými zľavami. Ak chceš kúpiť veľké množstvo piesku, neváhaj nás kontaktovať.

Piesok na dekorácie

Farebné piesky sú veľmi všestranným dekoračným prvkom, sú dokonalým doplnkom lucerien, sviečok, prírodných dekorácií na stôl... Ponúkajú toľko možností! Stačí len kombinovať farby a dosiahneš veľkolepé a exkluzívne výsledky. Toto sú niektoré z nápadov, ako čo najlepšie využiť všetky možnosti, ktoré ponúkajú farebné piesky.

  • Centrálne dekorácie: Môžeš ich pripraviť s jesennou tematikou, s okrovo sfarbeným pieskom, sviečkami, sušenými listami, šiškami alebo orechmi. Ďalšou skvelou možnosťou je zvoliť morský štýl s mušľami, morskými hviezdicami, lastúrami... Farebné piesky môžu byť dokonalým základom pre akýkoľvek druh stredového diela, ozdob nimi sklenené vázy alebo fľaše. Možnosti sú nekonečné!
  • Vonný piesok: Je ideálny na prevoňanie kúpeľne alebo akéhokoľvek kúta v dome, na prípravu finančne nenáročných darčekov alebo na odstránenie zápachu tabaku z popolníkov. Jeho výroba je veľmi jednoduchá, stačí si vybrať obľúbenú vonnú esenciu a pridať ju do piesku. Dobre premiešaj a nechaj schnúť rozložené na tácke približne 24-48 hodín. Odporúča sa nepridávať viac ako 3 % esencie. Po zaschnutí ho môžeme použiť, kdekoľvek chceme.

Pieskový svadobný obrad

Tento typ piesku je ideálny na krásny obrad pri svadbách, ktoré sa stávajú čoraz módnejšími. Je jednoduchý a emotívny a symbolizuje večné spojenie páru. Ide o starobylú tradíciu, pri ktorej každý z nevesty a ženícha vhodí do sklenenej nádoby piesok inej farby. Piesok sa zmieša, vytvorí krásny vzor a nebude možné ho oddeliť.

Ak sa ti táto myšlienka páči a chceš pieskový obrad uviesť do praxe, stačí si vybrať svoje obľúbené farby. V našom online obchode nájdeš aj krásne sklenené fľaše, do ktorých môžeš piesok zabaliť a získať tak veľkolepý výsledok. Nájdeš tu aj mnoho ďalších doplnkov na balenie.

Kde kúpiť dekoratívny piesok?

V www.granvelada.sk si môžeš kúpiť dekoratívny piesok rôznych farieb. Musíš len zadať objednávku online, vybrať požadované množstvo a spracovať nákup. V našom internetovom obchode nájdeš všetko, čo potrebuješ na prípravu všetkých týchto nápadov, ktoré navrhujeme, a mnoho ďalších. Máme viac ako 300 esencií na aromatizáciu pieskov a dozdobenie farebných pieskov.

UKÁŽEME TI AKO NA TO