Čiernobiele nálepky so sobmi

Nálepky so sobmi

Získajte tieto nálepky so sobmi a získajte koketný a originálny obal na vianočné darčeky! Jedná sa o nálepky obdĺžnikového tvaru, ktoré sú vytlačené na priehľadnom papieri.

V týchto nálepkách sa objavuje silueta hlavy soba s ozdobnými trojuholníkmi okolo nej. Máme tri modely, so sobmi v čiernej farbe alebo kombinované v čiernej a zelenej alebo čiernej a lososovej. Získajte model, ktorý sa vám páči najviac! Obe nájdete v našom internetovom obchode.

Budú dokonalým doplnkom darčekov, ktoré tieto Vianoce pripravíte! A môžu byť dokonalým uzáverom krabíc, tašiek, košov ... Budú skvelé! Sú tiež ideálne na zdobenie aromatických sviečok, ktoré vyrábate v polykarbonátových pohároch. Budete mať darček 10, ručne vyrobený a veľmi originálny.

Tieto sobie nálepky vyzerajú skvele na polykarbonátových sviečkach , ktoré si môžete kúpiť v Gran Velada. Aj v našom internetovom obchode nájdete zvyšok materiálov potrebných na výrobu vašich sviečok.


Skvelé večerné nálepky

Samolepky sú exkluzívnym dizajnom Gran Velady, ktorý nájdete iba v našom internetovom obchode. S nimi môžete:

  • Prispôsobenie podrobností
    Ozdobte darčeky
    Označovanie domácich výrobkov

Vlastnosti nálepiek:

  • Odolný, dokonca aj voči vode
    Lepidlá na všetky typy povrchov: lepenka, papier, plast, sklo, kov...
    Vytlačené na plastovom papieri
    Matný povrch
    Predáva sa v blistrových baleniach

Kde kúpiť vianočné nálepky?

Zadajte www.granvelada.com a môžete si kúpiť vianočné nálepky a mnoho ďalších tém. Okrem tohto modelu nájdete v našom internetovom obchode široký katalóg nálepiek. Ak chcete zadať objednávku, musíte zadať produkt, ktorý chcete kúpiť, uviesť potrebné množstvo a spracovať nákup. Rýchla preprava. Veľkoobchod a maloobchod.

Te mostramos cómo