Nálepky na zaváraniny

Nálepky na konzervy

Nálepky na plechovky, dostupné v rôznych farbách. Ak chcete uskutočniť online nákup týchto nálepiek na zaváraniny , stačí si vybrať farbu, ktorá sa vám najviac páči, alebo tú, ktorá sa najlepšie kombinuje s produktom.

Nálepky na konzervy majú v strede ozdobnú škatuľu, takže môžete napísať dátum prípravy a to, čo nádoba obsahuje, napríklad "Paradajka. 2017". Vďaka tomu bude pre vás prístup k nim oveľa pohodlnejší.


Predpripravené štítky

Konzervované etikety vynikajú svojou kvalitou. Jedná sa o odolné nálepky, ktoré sú vytlačené na plastovom papieri a majú matný povrch. Priľnú a ľahko priľnú na mnohých povrchoch, ako je sklo, sklo, hliník ...

V Gran Velade si môžete kúpiť štítky na konzervované potraviny v blistri s 10 nálepkami. Každý blister kombinuje dve intenzity rovnakej farby, svetlejšie a tmavšie.


Štítky pre domáce konzervy

Štítky na domáce zaváraniny sú okrem krásnych aj veľmi funkčné, pretože s nimi bude pre vás veľmi ľahké skladovať a udržiavať vaše zaváraniny objednané, či už podľa dátumov alebo podľa výrobkov.

A nielen to, s našimi štítkami pre domáce konzervy ich dostanete, aby mali povrchovú úpravu tých najprofesionálnejších. Preto sú ideálne, ak uvažujete o predaji a predaji svojich zaváranín. S týmito nálepkami bude konečný výsledok oveľa farebnejší.


Kde kúpiť nálepky na zaváraniny?

Ak hľadáte, kde kúpiť nálepky na zaváraniny, navštívte www.granvelada.com. V našom internetovom obchode vám dávame k dispozícii štítky na domáce zaváraniny. Ak chcete uskutočniť nákup, stačí spracovať objednávku prostredníctvom webu a dostanete ju za pár dní. Množstevné zľavy.

Te mostramos cómo