Nálepky Mandala napíšte svoj text

Nálepky Mandala

Chceme vám ukázať túto kolekciu nálepiek mandaly , ktoré si môžete prispôsobiť podľa textu, ktorý sa rozhodnete, k dispozícii v troch rôznych modeloch:

  • Model zvislého textu: Vlastný text sa zobrazí pod stredovým kvetom.
    Kruhový textový model: text, ktorý sa má prispôsobiť, obklopuje kvet v strede a môžete ho prilepiť vodorovne aj zvislo.
    Model vodorovného textu: text sa zobrazí napravo od stredového kvetu.

Okrem toho sú tri modely samolepiek mandaly k dispozícii v 2 rôznych veľkostiach: veľké, pozostávajúce zo 40 samolepiek s rozmermi 3,5 x 16 cm a malé, pozostávajúce z 54 nálepiek s rozmermi 2,5 x 11,5 cm.


Nálepky na prispôsobenie

Ak chcete kúpiť nálepky na prispôsobenie , musíte najprv vybrať zvolený model, veľkosť a farbu zo širokej škály farieb, ktoré ponúkame. Potom, keď spracujete objednávku, musíte v sekcii komentárov uviesť, ktorý text sa má na nálepke zobraziť. Je to také jednoduché. Náš tím sa postará o zvyšok. S nálepkami na personalizáciu platba na dobierku nie je akceptovaná.


Obdĺžnikové nálepky

Tieto modely obdĺžnikových nálepiek sú určené na použitie s kozmetickými obalmi všetkých druhov alebo tiež na umiestnenie do celofánových škatúľ alebo vreciek. Sú ideálne na označenie toho, o aký výrobok ide, zložky, názov spoločnosti alebo kto ich vyrába.

Tieto obdĺžnikové samolepky sú vyrobené z bieleho plastového papiera, vodeodolné a v strede majú kresbu kvetu v štýle mandaly. V troch modeloch je táto kvetina prezentovaná v dvoch rôznych prevedeniach, jeden s farebnými okvetnými lístkami a druhý s bielymi okvetnými lístkami.


Kde kúpiť nálepky mandaly?

V Gran Velada si môžete kúpiť tieto nálepky mandaly na prispôsobenie textom. Zadajte objednávku online prostredníctvom tejto webovej stránky a za pár dní ju budete mať doma. Veľkoobchod a maloobchod v Španielsku a EÚ.

Te mostramos cómo